Column

Iedere werkdag om 09.30 uur geven de columnisten van Sublime FM hun kijk op het wereldnieuws, economie, veiligheid of duurzame ontwikkelingen. Vanochtend was de beurt aan Hans Schönfeld, onze insider bij de Nederlandse politie. Iedere donderdagochtend deelt Hans zijn visie op veiligheid of gewoon op de wereld.

“Of Holleeder nu veroordeeld wordt of niet, één ding lijkt zeker, hij is een psychopaat. Althans volgens zijn criminele vriendjes, maar ook volgens zijn twee zussen. Ze kenschetsten hem de afgelopen week als een bloeddorstig monster dat maar één antwoord heeft op een iedere bedreiging en dat is moorden.

Er was een tijd dat Holleeder glorieerde, net vrij was gelaten en werd bijgestaan door de erkend foute advocaat en tegenwoordig erkend foute politicus Bram Moskovics. Toen werd hij als een held ontvangen door Twan Huys in college tour. Van de beloofde kritische aanpak van Holleeder in dat programma kwam niets terecht. Hij werd bewonderend ondervraagd door studentes met de acnee nog op de snuitjes. Die heel graag met hem een beschuitje leken te willen eten

Deze week is wat mij betreft definitief duidelijk geworden dat de NTR en Twan Huys Holleeder nooit een met ons belastinggeld betaald podium hadden moeten bieden. Wanneer klopt wat de getuigen beweren is er maar één podium waar hij thuis hoort. En dat zijn de rechtszaal en de gevangenis en niet te kort graag.

Luisteraars, ik wens ons een week toe waarbij Twan Huys een college volgt in het kiezen van goede gasten en natuurlijk een week vol jazz en funkplezier bij Sublime FM.”

 

Column Hans Schönfeld – 3 december 2015 by Sublime Fm on Mixcloud

 

Bericht achterlaten