Muziek is overal en het aanbod is gigantisch. Sublime FM maakt voor jou het aanbod overzichtelijk door de perfecte non-stop frisse muziekmix samen te stellen voor op je werk, onderweg of om mee te relaxen. Continu de beste muziek.


 

DUTCH JAZZ (Elke dinsdag van 22:00 tot 23:00)

Bart Wirtz en Rolf Delfos voor DAB+

Bart Wirtz en Rolf Delfos voor DAB+

Elke dinsdag van 22:00 tot 23:00 uur kun je luisteren naar Dutch Jazz met Rolf Delfos en Bart Wirtz. In Dutch Jazz staat de Nederlandse jazz centraal. Nieuwe releases, nieuwe talenten, maar ook vergeten opnamen uit het verleden. Het programma is een samenwerking tussen Sena en Sublime FM.

Vaste items Dutch Jazz

NIEUWE RELEASES

Iedere week behandelen Rolf en Bart een nieuwe single of nieuw album uit de Nederlandse Jazz. 

DE TOFFE VAN PEER

Duistere opnames en indrukwekkende composities. In de Toffe van Peer hoor je altijd iets bijzonders. De composities worden meestal aangedragen door Peer, een van onze trouwe Dutch Jazz luisteraars, maar suggesties zijn altijd welkom!

BUITENLANDSE GAST

Welke buitenlandse artiest doet deze week Nederland aan? Bart en Rolf vertellen over deze artiest en laten wat van zijn muziek horen

OUDE DOOS

Een ander vast onderdeel in Dutch Jazz is ‘De Oude Doos’. Iedere week wordt er een Nederlandse Jazzplaat gedraaid die is geproduceerd in het verleden. 

Contact

Contact met de programmamakers?  Mail DutchJazz@sublimefm.nl

Informatie voor artiesten en musici: Wil jij dat wij jouw muziek draaien in het radioprogramma Dutch Jazz? Zo werkt het:

1. Kies een track. Lever de track digitaal aan: als WAV of AIFF-bestand, op 16-bit, 44.1 kHz. Geen MP3′s. Is je track langer dan vijf minuten, dan kunnen we je nummer inkorten.

2. Schrijf een korte begeleidende tekst. Gebruik maximaal 50 woorden. Beantwoord vragen als: wanneer is de muziek uitgekomen? Wie heeft het uitgebracht? Heeft de muziek een thema, een speciale aanleiding, wat is er bijzonder aan? Of vertel iets over de track die je meestuurt of over de groep. Hou het concreet. Des te beter kunnen we jouw muziek aankondigen.

3. Stuur ook een grote digitale afbeelding mee, zoals de albumcover of je bandfoto.

4. Stuur ons een link naar je website mee van je muziek. Zo kunnen we luisteraars en bezoekers direct naar jou doorsturen.

5. Vermeld ook een contactpersoon, met naam, e-mail en eventueel een mobiel nummer. Zodat we je weten te vinden als we nog vragen hebben.

6. Klaar? Mail het hele pakketje in één keer (bijvoorbeeld via sublimefm.wetransfer.com) naar ons e-mailadres dutchjazz@sublimefm.nl.

We krijgen veel aanvragen, maar doen ons best om ook jouw muziek een plek te geven in het programma.

Terug luisteren?

Luister hieronder de laatste afleveringen af. Voor alle afleveringen ga naar onze Mixcloud.

Dutch Jazz 4515 by Sublime Fm on Mixcloud

Dutch jazz 4315 by Sublime Fm on Mixcloud

Dutch Jazz wordt mede mogelijk gemaakt door Sena

logo_sena


 

Welk nummer hoorde ik?

Klik hier voor onze playlist


 

Hoe luister je Sublime FM?

Frequenties SublimeFM

FM bereik in Nederland

 

Frequenties

We zijn bijna overal in het land te beluisteren via de ether. Kijk hier boven voor de etherfrequentie bij jou in de buurt.

Digitenne

Sublime FM is via Digitenne te beluisteren bij ‘radio’ onder voorkeuze 123.

Digitale tv / radio

KPN interactieve tv: kanaal 818 Voor het overzicht van Tele2 klik hier Ziggo: kanaal 812

DAB+

Binnen DAB+ kun je gewoon Sublime FM of Sublime You selecteren. DAB+ is radio luisteren via een digitaal signaal. Hiermee kun je overal in Nederland zonder ruis radio luisteren zonder opnieuw af te hoeven stemmen.

Mobiel luisteren

Klik hier voor de mobiele app voor iOs Klik hier voor de mobiele app voor Android
  Sublime FM is natuurlijk ook op Spotify te vinden. Hier zullen we oa de nieuwste muziek van Sublime FM met je delen.