Throwback Thursday: Ashford & Simpson: ‘Solid (As A Rock)’

Nicholas Ashford en Valerie Simpson hadden niet alleen een succesvol huwelijk, ze schreven samen ook liedjes. Veel daarvan kennen we ook allemaal: ‘Ain’t No Mountain High Enough’ en ‘Ain’t Nothing Like The Real Thing’ bijvoorbeeld, groot gemaakt door Marvin Gaye en Tammi Terrell, en ook ‘I’m Every Woman’ van Chaka Khan. Maar Ashford en Simpson konden zelf ook zingen en hadden een grote hit in januari 1985 met ‘Solid (As A Rock)’Bekijk hier de videoclip:

Nieuws van de Vooruitgang bericht van de dag: ‘App bestrijdt smartphone-verslaving met beloningen

Hoe blijf je geconcentreerd op je schoolwerk terwijl je telefoon continu lonkt? De makers van de Scandinavische app Hold gaan smartphone-verslaving te lijf met behulp van beloningen. Voor elke 20 minuten dat de gebruiker zijn telefoon met rust laat, ontvangt hij punten. Deze kunnen worden ingewisseld voor bijvoorbeeld bioscoopkaartjes. 

Ga met korting naar Little Italy: hét Italië evenement!

Buon Giorno! Het eerste weekend van februari is het zover: Dan vindt op het Westergasterrein in Amsterdam de derde editie plaats van het Italië event Little Italy. Proef authentieke Italiaanse gerechten, geniet van de live muziek en doe inspiratie op voor je volgende vakantie naar Italië.

Wil jij met korting naar Little Italy? Gebruik dan codewoord Sublime op littleitaly2018.nl Ciao!

Santana komt in juni naar Amsterdam

Carlos Santana geeft dinsdag 26 juni een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De Mexicaanse gitarist bezoekt Nederland voor zijn Divination Tour.

De zeventigjarige Santana brak door met een optreden op het Woodstock Festival in 1969. Gedurende zijn lange carrière sleepte Santana tien Grammy’s in de wacht, waaronder voor album van het jaar met ‘Supernatural’. Velen rekenen hem tot een van de beste gitaristen ter wereld.