Kom dit weekend naar Amsterdam Wine Festival

Amsterdam-Wine-Festival

Het aftellen is voorbij…. Amsterdam Wine Festival gaat vandaag van start! De Gashouder op het Westergasterrein wordt van vandaag tot en met zondag omgetoverd tot een wijn-walhalla, waar je kunt genieten van al het goede in het leven: wijn én fresh jazzy sounds van Sublime FM dj’s! Daarnaast zullen niemand minder dan TenTemPiés, Steffen Morrison en The Tibbs de Sublime FM stage betreden.

muziekjes2

Lees verder →

Luister zaterdag naar Sublime FM en maak kans op tickets voor Shirma sings Aretha!

aretha_franklin_1

Aretha Franklin wordt komende zaterdag 75 jaar en dat moet gevierd worden. Luister naar Sublime FM en maak kans op tickets voor Shirma sings Aretha! 

Shirma Rouse en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw vieren Aretha’s verjaardag met 3 concerten. Op 24 maart staat zij in Q-Factory Amsterdam, op 7 april in Luxor Live Arnhem en op 8 april 2017 kun je genieten van de allerbeste hits van de Queen of Soul in 013 Tilburg.

Hoor je zaterdag een nummer van Aretha? Mail dan of je het liefst naar Luxor Live of 013 gaat naar actie@sublimefm.nl!

Lees verder →

Throwback Thursday: The Temptations – My Girl

The Temptations

“I’ve got sunshine on a cloudy day
When it’s cold outside I’ve got the month of May”

The Temptations deden deze maand in 1961 auditie bij Motown Records. Toentertijd stond de band nog bekend als ‘The Eigins’, maar veranderden snel daarna hun naam. Inmiddels heeft de bekende Amerikaanse band meer dan tien miljoen albums verkocht en zijn een van de meest succesvolle groepen aller tijden.

Lees verder →

Ed Sheeran erkent invloed r&b-groep TLC op nummer 1 hit ‘Shape Of You’

Wie het nummer ‘No Scrubs’ van de r&b-groep TLC kent, hoort waarschijnlijk dezelfde melodie in ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran. Veel mensen speculeerden al over de invloed die het nummer had op zijn hit, en blijken nu gelijk te hebben. Ed Sheeran heeft Kandi Burruss en Tameka Cottle van TLC en producer Kevin Briggs toegevoegd als schrijvers van het nummer.

Lees verder →