Zondag in Dutch Jazz: Win tickets voor Caro Emerald & Metropole Orkest!

Aanstaande zondag om 22:00 is het weer tijd voor een heerlijke sessie van Dutch Jazz. Presentatoren Bart Wirtz en Rolf Delfos laten je tijdens dit programma de heerlijkste jazzy nummers horen, waaronder nieuwe releases van nieuwe artiesten en classics uit de oude doos. Deze keer hebben we niemand minder dan Caro Emerald in de studio, en zij geeft kaarten weg voor haar concert met het Metropole Orkest. Luister dus aanstaande zondag naar Dutch Jazz en maak kans om dit bijzondere concert bij te wonen! 

Throwback Thursday: Mary J. Blige – ‘Family Affair’

“Let’s get it crunk, we gonna’ have fun
Up on in this dancery”

Precies 16 jaar geleden kwam ‘Family Affair ‘van Mary J. Blige uit. Het nummer, wat op haar album ‘No More Drama’ staat, werd een grote hit en zorgde voor een comeback van hip hop soul, het genre waar ze ook mee begon in 1990. In de Nederlandse Top 40 eindigde ‘Family Affair’ op nummer 3.

Lees verder →

Win kaarten voor het 50-jarig bestaan van The Jacksons op Love Supreme

jacksons-resize-596

Ter ere van hun 50-jarig bestaan zal de legendarische groep The Jacksons als headliner optreden op het Love Supreme Festival in Engeland. Met hits als ‘Blame It on The Boogie’, ‘Can You Feel It’ en ‘Shake Your Body Down to The Ground’, kan het niet anders dan een geweldig optreden worden!

Wil jij hierbij zijn? Luister naar Sublime FM en maak tot en met zondag 18 juni kans op een reis en tickets naar dit geweldige festival! Klik hier voor meer info.