Sublime FM is een landelijk commercieel radiostation met non-stop fresh jazzy sounds, te beluisteren via kabel, internet, mobiele app, DAB+ en via de ether.

We selecteren de fijnste muziek passende bij het ritme van je dag. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen.

We brengen meer dan alleen muziek; elk uur op het halve uur hoor je het Nieuws van de Vooruitgang. Positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen. De missie van Sublime is het overbrengen van een goed gevoel. Dat krijg je zowel van de berichten, als de muziek.

Onze luisteraars vormen een bijzondere doelgroep: de Cultural Creatives. We bereiken wekelijks bijna 500.000 unieke luisteraars, het merendeel daarvan is zakelijk beslissingsnemer en hoger opgeleid. Veel van hen wonen in de grote steden, staan actief in het leven, zijn creatief en breed geïnteresseerd en hebben een verhoogde interesse in reizen, kunst en cultuur.

Merken verbinden zich aan onze muziek en onze visie. Naast de reguliere radiocampagnes kun je bij ons terecht voor mediapartnerships, acties binnen de programmering, inhoudelijke of muzikale invulling op events en andere creatieve concepten.