Ontdek Sublime FM
Sublime FM is een landelijk commercieel radiostation met non-stop fresh jazzy sounds, te beluisteren via FM, DAB+, online en mobiele app.

Fresh Jazzy Sounds
Sublime FM selecteert de fijnste muziek passende bij het ritme van je dag. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen. Op Sublime FM hoor je onder meer Stevie Wonder, Amy Winehouse, John Mayer, Alicia Keys, Jamiroquai, Gregory Porter en John Legend.

Nieuws van de Vooruitgang
Sublime FM brengt meer dan alleen muziek; elk uur op het halve uur hoor je het Nieuws van de Vooruitgang. Positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen. De missie van Sublime FM is het overbrengen van een goed gevoel. Dat krijg je zowel van de berichten, als de muziek.

Doelgroep
Onze luisteraars vormen een bijzondere doelgroep: de Cultural Creatives. We bereiken wekelijks bijna 500.000 unieke luisteraars, het merendeel daarvan is zakelijk beslissingsnemer en hoger opgeleid. Veel van hen wonen in de Randstad, staan actief in het leven, hechten veel waarde aan duurzame oplossingen, zijn breed geïnteresseerd, kijken positief naar de toekomst en hebben een verhoogde interesse in reizen, kunst en cultuur.