De luisteraars van Sublime FM vormen een bijzondere doelgroep: de Cultural Creatives. We bereiken wekelijks bijna 500.000 unieke luisteraars, het merendeel daarvan is zakelijk beslissingsnemer en hoger opgeleid. Veel van hen wonen in de Randstad, staan actief in het leven en hebben een verhoogde interesse in kunst en cultuur. Meer informatie over onze doelgroep en bereik vind je in onze infographic.

Naast de reguliere radiocampagnes kun je bij Sublime FM terecht voor mediapartnerships, acties binnen de programmering, inhoudelijke of muzikale invulling op events en andere creatieve concepten.

Vragen of ideeen? sales@sublimefm.nl


Sublime Radiocampagne
Sublime FM groeit en is de meest selectieve zender in de doelgroep B2B. Voor het uitwerken van een succesvolle radiocampagne ben je bij ons aan het juiste adres.
Lees meer →


Tafel v/d Vooruitgang
Een inspirerend gesprek voortkomend uit het Nieuws van de Vooruitgang. Het doel van het gesprek is om samen met tafelgasten en een Sublime FM presentator tot nieuwe inzichten te komen.
Lees meer →


EntertainmentKrisBerry
Muziek is de verbindende factor tussen mensen, merken en verschillende vraagstukken. Om meer beleving aan een merk te geven, zorgen we daarom voor passende optredens.
Lees meer →


Sublime Streams
De Sublime Streams, samengesteld door onze muziekprogrammeurs, zorgen voor de juiste achtergrondmuziek en sfeerbeleving in iedere onderneming.
Lees meer →


Creatieve Concepten
We zoeken naar originele manieren om een merk of product onder de aandacht te brengen en te combineren met onze fresh jazzy sounds. We maken graag een op maat gemaakt innovatief plan voor jouw onderneming.
Lees meer ->