Win een reis naar Singapore!

Vlieg met Sublime FM naar de meest bijzondere concerten en festivals ter wereld. Luister van 13 t/m 19 februari naar Sublime FM en maak kans op een reis naar Singapore! Je gaat als VIP naar SingJazz Festival en ziet optredens van onder meer Corinne Bailey Rae, Incognito, Chaka Khan en Raul Midon op 200 meter hoogte in het spectaculaire Marina Bay Sands! 

Hoe doe je mee?
Luister tussen maandag 13 februari en zondag 19 februari naar Sublime FM. Hoor je het codewoord van de dag? SMS dan Sublime Codewoord naar 1008 (0,90 euro per ontvangen bericht). Elke dag wordt er willekeurig een dagwinnaar hier bekend gemaakt die een Sublime FM goodiebag ontvangt. Daarnaast maakt elke dagwinnaar kans op een plekje in de finale! Op maandag 20 februari wordt de winnaar van de 2 vliegtickets, overnachting voor 2 personen en de 2 VIP-tickets voor Sing Jazz Festival hier bekend gemaakt. 

De algemene actievoorwaarden van Sublime FM zijn van toepassing.

Dagwinnaars:
Maandag 13-02: Madhoe Binda
Dinsdag 14-02: Marco Mostert
Woensdag 15-02: Alwin Biegel
Donderdag 16-02: Dénise Labeur 
Vrijdag 17-02: Gerla van Leeuwen
Zaterdag 18-02: Art Koelewijn
Zondag 19-02: Corina van Driel

Hoofdprijswinnaar: Madhoe Binda


Over SingJazz Festival
Het Singapore International Jazz Festival (SingJazz) vindt jaarlijks plaats in het magische Marina Bay Sands in Singapore. Dit jaar wordt het festival voor de 4e keer georganiseerd, en belooft het de grootste editie tot nu toe te worden. In het verleden hebben headliners als Jamie Cullum, Natalie Cole, India Arie, Incognito en The Earth Wind & Fire Experience op het festival opgetreden.