Win een reis naar Singapore!

Vlieg met Sublime naar de meest bijzondere concerten en festivals ter wereld. Luister van 19 t/m 25 februari naar Sublime en maak kans op een vliegreis naar Singapore, mede mogelijk gemaakt door Singapore Airlines. Je gaat als VIP naar SingJazz Festival en ziet optredens van onder meer Jamie Cullum en Ms. Lauryn Hill in het spectaculaire Marina Bay Sands!

Hoe doe je mee?
Luister tussen maandag 19 februari en zondag 25 februari naar Sublime. Hoor je het codewoord van de dag? SMS dan Sublime codewoord naar 1008 (0,90 euro per ontvangen bericht).

Elke dag wordt er willekeurig een dagwinnaar hier bekendgemaakt die een Sublime goodiebag ontvangt. Daarnaast maakt elke dagwinnaar kans op een plekje in de finale! Op maandag 26 februari wordt de winnaar van de 2 Singapore Airlines vliegtickets, overnachting voor 2 personen en de 2 VIP-tickets voor SingJazz Festival hier bekendgemaakt. 

De algemene actievoorwaarden van Sublime zijn van toepassing.

Dagwinnaars:
Maandag: Iris Roks
Dinsdag: Albertha Asaah
Woensdag: Kim Langendijk
Donderdag: Corina van Driel
Vrijdag: Hans van der Made
Zaterdag: Farida van den Stoom
Zondag: Feddo de Jong

Dagwinnaar nieuwsbrief: Ariejan van Dop

Winnaar reis naar Singapore:
Farida van den Stoom


Over SingJazz Festival
Het Singapore International Jazz Festival (SingJazz) vindt jaarlijks plaats in het magische Marina Bay Sands in Singapore. Dit jaar wordt het festival voor de 5e keer georganiseerd en het vindt plaats van 6 t/m 8 april. Het belooft de grootste editie tot nu toe te worden. In het verleden hebben headliners als Corinne Bailey Rae, Natalie Cole, India Arie, Incognito en The Earth Wind & Fire Experience op het festival opgetreden.