Stem op je favoriete Prince nummer en win!

Komend weekend is het Prince Weekend op Sublime! Twee jaar na zijn overlijden, vieren we zijn muziek. We draaien veel Prince, maar ook andere artiesten met wie hij samenwerkte. Wat is jouw favoriete Prince nummer?

Laat het ons hieronder weten en maak kans op tickets voor het finaleweekend van Sublime Presents: The Prince Tribute Band, The New Power Generation in Paradiso óf op een exclusief exemplaar van ‘1999‘ op vinyl! 

De muzikanten van The Prince Tribute Band zijn stomend, funky en van een ongelofelijk hoog muzikaal niveau. Ze zijn het hele land door gegaan om de hits en minder bekende nummers van Prince ten gehore te brengen, en sluiten af in Hilversum (20 april), Drachten (21 april) en Schiedam (22 april). Zeker zijn van een kaartje? Kijk dan snel hier.

De ‘1999’ LP wordt speciaal voor Record Store Day (21 april) opnieuw uitgebracht. Deze LP is 35 jaar onbeschikbaar geweest, nadat hij 1983 voor het eerst werd uitgegeven. De LP bevat de hits ‘1999’, ‘Little Red Corvette’, ‘Delirious’ en ‘Let’s Pretend We’re Married’.

[de winnaars hebben bericht ontvangen]

3 thoughts on “Stem op je favoriete Prince nummer en win!

 1. Gerwin

  Computer Blue is één van mijn favorieten. Dat heerlijke stampende ritme, die heerlijk lange gitaarsolo. Ook Paisley Park is een heerlijk (ondergewaardeerd) nummer: prachtige tekst en helaas veel te weinig te horen op de radio. Wie weet komend weekend bij Sublime??😀

 2. Monique van der Klugt

  Get on the boat, is vandaag mijn favoriet nu, 3121 omdat ik bij de dag leef en graag’ on board ‘ga bij De NPG en de OLD SCHOOL aankomende belevenissen vanuit hun heel graag meemaken wil.. Old school liefhebber van Prince muziek sinds 1978 en het 4 altijd blijven zijn … FOR You <3 monique

 3. Anja

  Baby I’ m a Star is mijn favoriete Prince nummer.
  Hij heeft zoveel mooie nummers maar dit is het ultieme nummer waarbij ik nooit kan blijven zitten maar altijd uit mijn stoel spring.
  Heerlijk !

Bericht achterlaten