Sublime FM Originals

original-v2

Dagelijks hoor je ‘Originals’ op Sublime FM. Wij graven in onze archieven op zoek naar de oorspronkelijke versies van de hits van nu! Zo ken je vast ‘As’ van George Michael en Mary J. Blige, Maar wist je dat het origineel van Stevie Wonder is?

Ken je zelf ook een leuke original, die iedereen moet horen? Geef hem dan hieronder aan ons door, en wie weet hoor je hem wel op Sublime FM voorbij komen.
[De winnaar van de Jimmy Nelson: Before They Pass Away actie is Rob van Haaren!]
 

Naam

E-mail

De Original die ik aan jullie wil tippen is

6 thoughts on “Sublime FM Originals

 1. Sublime FM

  Hi Ivor, leuk om te horen dat de Origineels je zo bevallen. Binnenkort zal er een ‘Originals’ weekend plaatsvinden, waarbij we ook een lijst met alle Originals gaan publiceren.

 2. Ivor

  Net als Anne kan ik ook niet elke dag de original beluisteren. Is er een overzichtje beschikbaar? Vind het namelijk erg leuk!

 3. SublimeFM

  Hi Jelitsa, dank voor je berichtje. Prince heeft inderdaad ooit het nummer geschreven en het origineel is dus van hem. Sinead heeft het nummer een hit gemaakt. Ik geloof dat we het ook in die volgorde draaiden? Fijne dag!

 4. Jelitsa

  Beste Sublime FM,

  Ik ben grote fan van deze radiozender, ik kom altijd lekker de dag door met good vibes. Maar vanochtend met de “Original” was ik diep geshockt. Hoe kan het dat een Original van Prince uit 1984 een Original is geworden van Sinead O’Conner uit 1990!!!! Sublime dit is vet fout. Dit moet nodig recht gezet worden.
  Door het opnieuw te draaien in de juiste volgorde toch 😉

 5. SublimeFM

  Beste Anne,

  Dat was: Ochtend:

  Carole King – Natural Woman (Aretha Franklin)

  Avond:

  Etta James – I’ll Take Care Of You (Gil Scott Heron)

  Veel luisterplezier!

Bericht achterlaten