sublime-to-go-limoen

Benieuwd welke leuke concerten, festivals en andere evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime To Go Cultuuragenda! 


– November 2017 –


IDFA
i
Datum: 15 t/m 26 november
Locatie: Diverse locaties in Amsterdam
Tickets: Per event of voordeelpas via idfa.nl

Tijdens het International Documentary Film Festival Amsterdam staan documentaires centraal. Het festival is verspreid over heel Amsterdam en locaties als Carré, Pathé en de Melkweg in het teken van hoogwaardige documentaires en films. IDFA heeft een enorm cultureel aanbod waar voor iedereen iets bij zit. Bekijk snel het interessante programma.


Flavourites Live!
Flavourites live 8
Datum: 24, 25, 26 november 2017
Locatie: Kromhouthal, Amsterdam
Tickets: Flavouriteslive.nl

Het laatste weekend van november zindert het weer in Amsterdam-Noord. De Kromhouthal (ja, die stoere hal aan ’t IJ) wordt dan weer omgetoverd in een enorm leuke, creatieve shopping experience. Ruim honderd smaakvolle webshops die je als pop-up shop kunt bezoeken, designers die je aan het werk ziet, toffe foodtrucks en de fresh jazzy sounds van Sublime FM.


Nacht van de Jazz

Datum: 24 t/m 26 november 2017
Locatie: Heel Nederland
Tickets: Per event via nachtvandejazz.nl

Op zaterdag 25 november is het weer Nacht van de Jazz. Clubs in heel Nederland, van Den Bosch tot Rotterdam staan in het teken van jazz. Naast concerten zijn er ook films, literatuur en foto-exposities. Bekijk het programma van Nacht van de Jazz


The Court Sessions #8 met Amber Gomaa
xx1
Datum: 26 november 2017
Locatie: Rechtbank, Utrecht
Gratis entree

Meer info: Facebook-event


Goldlink

Datum: 29 november 2017
Locatie: Melkweg, Amsterdam
Tickets: Koop je tickets hier 

De zeer talentvolle Goldlink staat woensdag 29 november in de Melkweg. De artiest is afkomstig uit Washington D.C., een gebied met veel muzikale invloeden. Goldlink bracht deze invloeden samen met als resultaat een zeer unieke sound, die een combinatie is van hiphop, disco en Afrikaanse muziek. 


– December 2017 –


Strandzeilwedstrijden IJmuiden

Datum: 2, 16 en 23 december
Locatie: Kennemerstrand, IJmuiden
Meer info: strandzeilen.nl

De strandzeilwedstrijden staan weer voor de deur. Standzeilen is een spectaculaire sport op de wisselende grens tussen land en zee. Afhankelijk van laagwater, de juiste wind, een vlak en een hard strand zijn de snelheden die te behalen zijn fenomenaal. Moedig deelnemers aan of probeer het zelf een keer uit!


International Queer and Migrant Film Festival

Datum: 6 t/m 13 december 2017
Locatie: Diverse steden in Nederland
Tickets: Per event of passe-partout via iqmf.nl

Het IQMF festival staat ook dit jaar op de agenda. Het festival vindt plaats in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem en Utrecht. Het festival is gericht op seksuele diversiteit in migrantengroepen. Tijdens dit bijzondere event zijn er inspirerende films te zien waarvan sommige in wereldpremière gaan. Ook is er ruimte voor debatten en exposities. Bekijk het uitgebreide programma


Masters of LXRY

Datum: 7 t/m 11 december 2017
Locatie: RAI, Amsterdam
Tickets: Koop je tickets hier

In de tweede week van december nemen de Masters of Luxury Amsterdam weer over. Kom naar het event voor de nieuwste automodellen, exclusieve lanceringen, netwerkborrels reisinspiratie en alle nieuwe trends op het gebied van interieur. Ook kun je heerlijk genieten van delicatessen van de beste chefkoks, mooie live muziek en inspirerende modeshows. Je komt niets te kort tijdens Masters of Luxury. 


Jake Isaac

Datum: 12 december 2017
Locatie: De Helling, Utrecht
Tickets: Koop je tickets hier

De Londense singer-songwriter Jake Isaac komt naar Utrecht!  De talentvolle artiest schrijft heerlijke, soulvolle popliedjes die aanstekelijk werken. Eerder dit jaar bracht Isaac zijn debuutalbum ‘Our Lives’ uit, dat zeer goed werd ontvangen. Critici noemen hem in een adem met grote namen als George Ezra en Michael Kiwanuka. 


Metropole Orkest & Caro Emerald

img19962.755x455
Datum: 18 t/m 23 december 2017
Locatie: Bekijk de locaties hier
Tickets: Koop je tickets hier

Een ontmoeting tussen het veelzijdige Metropole Orkest en de classy hitmachine Caro Emerald. Na een eerdere samenwerking in 2013 komen ze in december opnieuw samen voor een swingend concert. Een moderne ode aan de retro met een mix van orkestrale jazz, ballroom, latin en aanstekelijke melodieen. Uiteraard zullen de nieuwe tracks van de net uitgekomen (door fifties Exotica geinspireerde) Emerald Island EP gespeeld worden, maar ook de bekende hits van Caro Emerald komen voorbij.


Sister Sledge
20117192_1576749935730871_8573045297943126771_o
Datum: 20 december 2017
Locatie: de Vorstin, Hilversum
Meer info: Sister Sledge | de Vorstin

Eén van de meest bekende soul- en discogroepen Sister Sledge komt voor een exclusieve show naar Hilversum. De zussen waren eind jaren 70 niet van de hitlijsten weg te denken met discohits als ‘He’s the Greatest Dancer’ en ‘We Are Family’. Met vele prijzen en onderscheidingen op zak waaronder een Grammy Award, wordt het 20 december disco van de bovenste plank!


– Maart 2018 –


Ladies of Soul
Schermafbeelding 2017-06-08 om 14.44.48
Datum: 24 maart 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: Koop je tickets hier.

Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. Met hun weergaloze show, ontstaan als ode aan pure muziek, staan zij op 24 maart 2018 voor het vijfde jaar op rij in de Ziggo Dome. Trijntje Oosterhuis onderbreekt haar tournee speciaal om als special guest bij de jubileumeditie aanwezig te zijn. De dames brengen bekende en minder bekende pop- en soulnummers ten gehore, variërend van uptempo dansnummers tot mooie ballad en intieme momenten. Zij worden tijdens de show begeleid door een grote live band! 


– November 2018 –


Caro Emerald
Schermafbeelding 2017-06-08 om 15.03.44
Datum: 9 november 2018
Locatie: Amsterdam, AFAS Live
Tickets: Koop je tickets hier

Caro Emerald geeft volgend jaar een groot concert in AFAS Live, Amsterdam. De muziek tijdens de tour is geïnspireerd op de muziekstijl Exotica, die stamt uit de jaren vijftig en zestig en exotische geluiden bevat. Bestel je tickets nu!