Benieuwd welke leuke concerten, festivals en andere evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime To Go Cultuuragenda! 


– December 2017 –


 


Jake Isaac

Datum: 12 december 2017
Locatie: De Helling, Utrecht
Tickets: Koop je tickets hier

De Londense singer-songwriter Jake Isaac komt naar Utrecht!  De talentvolle artiest schrijft heerlijke, soulvolle popliedjes die aanstekelijk werken. Eerder dit jaar bracht Isaac zijn debuutalbum ‘Our Lives’ uit, dat zeer goed werd ontvangen. Critici noemen hem in een adem met grote namen als George Ezra en Michael Kiwanuka. 


Ntjam Rosie: Breaking Beats

Datum: 16 december 2017 
Locatie: LantarenVenster, Rotterdam
Tickets: Koop je tickets hier

Van Kameroen, naar Rotterdam. Haar nieuwe album ‘Breaking Beats’ is een muzikale reis van het Afrikaanse ritme naar het Westen. Samen met haar band, percussionist en turntablist zal ze haar nieuwe album ten gehore brengen in Rotterdam. In ‘Breaking Beats’ toont Rosie een geheel nieuwe brug van muzikale stijlen. Kom haar bewonderen in LantarenVenster!


Strandzeilwedstrijden IJmuiden

Datum: 16 en 23 december 2017
Locatie: Kennemerstrand, IJmuiden
Meer info: strandzeilen.nl

De strandzeilwedstrijden staan weer voor de deur. Standzeilen is een spectaculaire sport op de wisselende grens tussen land en zee. Afhankelijk van laagwater, de juiste wind, een vlak en een hard strand zijn de snelheden die te behalen zijn fenomenaal. Moedig deelnemers aan of probeer het zelf een keer uit!


Metropole Orkest & Caro Emerald

img19962.755x455
Datum: 18 t/m 23 december 2017
Locatie: Bekijk de locaties hier
Tickets: Koop je tickets hier

Een ontmoeting tussen het veelzijdige Metropole Orkest en de classy hitmachine Caro Emerald. Na een eerdere samenwerking in 2013 komen ze in december opnieuw samen voor een swingend concert. Een moderne ode aan de retro met een mix van orkestrale jazz, ballroom, latin en aanstekelijke melodieen. Uiteraard zullen de nieuwe tracks van de net uitgekomen (door fifties Exotica geinspireerde) Emerald Island EP gespeeld worden, maar ook de bekende hits van Caro Emerald komen voorbij.


Sister Sledge
20117192_1576749935730871_8573045297943126771_o
Datum: 20 december 2017
Locatie: de Vorstin, Hilversum
Meer info: Sister Sledge | de Vorstin

Eén van de meest bekende soul- en discogroepen Sister Sledge komt voor een exclusieve show naar Hilversum. De zussen waren eind jaren 70 niet van de hitlijsten weg te denken met discohits als ‘He’s the Greatest Dancer’ en ‘We Are Family’. Met vele prijzen en onderscheidingen op zak waaronder een Grammy Award, wordt het 20 december disco van de bovenste plank!


De Amsterdamse Winterparade

Datum: 21 december 2017 t/m 1 januari 2018
Locatie: RAI, Amsterdam
Tickets: Koop je tickets hier

Het einde van het jaar is weer in zicht. En omdat de gezelligste dagen van het jaar er weer aankomen kan De Amsterdamse Winterparade niet wegblijven. De RAI wordt omgetoverd tot een winter walhalla om jong en oud het ultieme kerstgevoel te bezorgen. Het kan allemaal; schaatsen onder een deken van lichtjes, bijkomen in een Wellness center, marshmallows roosteren of je favoriete kersthits zingen aan het kampvuur. Tijdens het gezelligste event van het jaar kan Sublime FM natuurlijk niet wegblijven. Gedurende elf dagen is er daarom een Sublime stage waar je onder het genot van een glühwein kunt genieten van onze beste artiesten! 


Peter Beets invites Humphrey Campell

Datum: 24 december 2017
Locatie: Club Dauphine, Amsterdam
Tickets: Koop je tickets hier

Vier kerstavond in de sfeervolle en intieme zaal van club Dauphine! Na een eerdere uitverkochte editie van ‘Peeter Beets invites…’ nodigt jazzpianist Peeter Beets nu Humphrey Campell uit om samen met zijn trio muziek te maken. De muziek die ze maken staat in het teken van de jaren ’50 en ’60, ofwel Nat King Cole! Geniet tijdens kerstavond van dit warme concert aan de bar, of tijdens een heerlijk 4-gangen diner. 


– Maart 2018 –


Ladies of Soul
Schermafbeelding 2017-06-08 om 14.44.48
Datum: 24 maart 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: Koop je tickets hier

Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. Met hun weergaloze show, ontstaan als ode aan pure muziek, staan zij op 24 maart 2018 voor het vijfde jaar op rij in de Ziggo Dome. Trijntje Oosterhuis onderbreekt haar tournee speciaal om als special guest bij de jubileumeditie aanwezig te zijn. De dames brengen bekende en minder bekende pop- en soulnummers ten gehore, variërend van uptempo dansnummers tot mooie ballad en intieme momenten. Zij worden tijdens de show begeleid door een grote live band! 


– April 2018 –


Transition Festival 2018

Datum: 14 april 2018
Locatie: Tivoli, Utrecht
Tickets: Koop je tickets hier

Transition is terug! Na het succes van twee uitverkochte edities heeft event ook dit jaar weer een dagvullend programma opgezet vol heerlijke jazz. Het festival, dat in samenwerking met North Sea Jazz wordt georganiseerd, werpt een frisse blik op de ontwikkelingen binnen jazz. Inspirators binnen het genre delen het podium met jonge innovators. Bestel snel je tickets en geniet van muziek van onder andere Cory Henry & The Funk Apostles, Lizz Wright, Pat Martino Trio, Jaga Jazzist en Eric Vloeimans’ Gatecrash featuring Jorrit Westerhof. 


– November 2018 –


Caro Emerald
Schermafbeelding 2017-06-08 om 15.03.44
Datum: 9 november 2018
Locatie: Amsterdam, AFAS Live
Tickets: Koop je tickets hier

Caro Emerald geeft volgend jaar een groot concert in AFAS Live, Amsterdam. De muziek tijdens de tour is geïnspireerd op de muziekstijl Exotica, die stamt uit de jaren vijftig en zestig en exotische geluiden bevat. Bestel je tickets nu!