Sublime Cultuuragenda

Benieuwd welke leuke concerten, festivals en andere evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime Cultuuragenda! 


– Mei 2018 –


Jeangu Macrooy

Data en locaties:
18 mei – Grote Kerk Enschede, Enschede
19 mei – De Nieuwe Kerk, Den Haag
25 mei – Nieuwe Kerk, Haarlem
27 mei – Sint-Walburgiskerk, Arnhem
31 mei – Statenzaal, Zwolle

De Surinaams-Nederlandse singer-songwriter Jeangu Macrooy gaat in mei solo op tour langs diverse kerken in het land. Na succesvolle clubtours en optredens op Lowlands en North Sea Jazz, keert Jeangu nu weer terug naar de basis: een gitaar en zijn stem.


Kwaku Summer Festival Downtown

Datum: 20 mei 2018
Locatie: Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam
Info: openluchttheater.nl

Het kwaku Summer Festival komt dit jaar met een Downtown editie. Op het festival kun je genieten van heerlijke lekkernijen van de Javaanse, Caribische, Antilliaanse en Surinaamse keuken. Er is muziek en gezelligheid, en dat in het Openluchttheater in Amsterdam op 20 mei vanaf 14:00.


Jazz in Duketown


Datum: 18 t/m 21 mei 2018
Locatie: Den Bosch
Tickets: jazzinduketown.nl

Van 18 t/m 21 mei 2018 vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch de 45e editie van Jazz in Duketown plaats.


Utrechts Jazz Festival

Datum: 20 mei 2018
Locatie: Binnenstad Utrecht
Info: utrechtsjazzfestival.nl

de vijfde editie van het Utrechts Jazz Festival vind op 20 mei 2018 plaats in de openlucht middenin de binnenstad van Utrecht. Naast jazzmuziek van diverse artiesten kun je ook genieten van overheerlijke cocktails en bijzondere pizza’s.


Earth, Wind & Fire Experience ft. Al McKay

Datum: 30 mei 2018
Locatie: Q-Factory, Amsterdam
Tickets: ticketmaster.nl

Earth, Wind & Fire behaalde in de jaren 70 wereldsucces met de hits ‘Boogie Wonderland’, ‘September’, ‘Star’ en ‘Sing a Song’. De Earth, Wind & Fire Experience bestaat uit zeven van de dertien leden en leveren samen het echte authentiek geluid wat Earth, Wind & Fire deed in de jaren 70 en 80.


Amersfoort Jazz

Datum: 24 t/m 27 mei 2018
Locatie: Amersfoort
Tickets: amersfoortjazz.nl

Het gratis toegankelijke Rabobank Amersfoort Jazz Festival vindt jaarlijks plaats in juni op binnen- en buitenpodia in de historische binnenstad van Amersfoort. Het jazzfestival wordt gekenmerkt door een brede programmering met alle denkbare vormen van jazz.


Tribute to Ray Charles Jazz Orchestra Concertgebouw ft. Madeline Bell

Datum: 25 mei 2017
Locatie: Q-Factory, Amsterdam
Tickets: q-factory.nl

Tijdens deze avond kruipt de door de wol geverfde jazz- en soulzangeres Madeline Bell op onnavolgbare wijze in de huid van The Genius. Ooit schitterde ze in de musical ‘Jesus Christ Superstar’ en speelde ze met de groten der aarde, tijdens deze show brengt ze de muziek van Ray Charles op zo’n aanstekelijke, authentieke en krachtige wijze tot leven dat stilstaan geen optie is. Samen met het wereldberoemde, 17- koppige ‘Jazz Orchestra of the Concertgebouw’ brengt ze een van de meest waardige en swingende eerbetonen aan the Genius of Soul: Ray Charles.


Vitality Day 2018

Datum: 27 mei 2018
Locatie: Heart House, Bussum
Info: dorienvennieukerken.nl

Vitality Day 2018 is een bruisende dag met diverse inspirerende trainers en coaches gespecialiseerd op het gebied van vitaal werken en leven. Leer jouw bron van energie aan te boren en gebruik je potentieel om je doelen te realiseren, zowel in je privé als in je zakelijke leven! 


Summer Breeze Latin Festival

Datum: 27 mei 2018
Locatie: Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam
Info: openluchttheater.nl

Hou je van dansen? Op zondag 27 mei 2018 wordt er van 13:30 tot 18:00 het Summer Breeze Latin Festival gehouden in het Vondelpark. Tijdens het festival zijn er workshops, dansschows, stance acts en unieke live muziek. Summer Breeze staat dit jaar geheel in het teken van salsa, bachata, kizomba en zouk.


– Juni 2018 –


Jeangu Macrooy

Datum: 1 juni 2018
Locatie: Keizersgrachtkerk, Amsterdam
Tickets: ticketmaster.nl

De Surinaams-Nederlandse singer-songwriter Jeangu Macrooy gaat in mei solo op tour langs diverse kerken in het land. Na succesvolle clubtours en optredens op Lowlands en North Sea Jazz, keert Jeangu nu weer terug naar de basis: een gitaar en zijn stem. Op 1 juni 2018 sluit de Singer-songwriters zijn tour af in de Keizersgrachtkerk in Amsterdam.


Zaz

Datum: 4 juni 2018
Locatie: TivoliVredenburg, Utrecht
Tickets: tivolivredenburg.nl

Isabelle Geffroy, beter bekend als Zaz werd een paar jaar geleden uitgeroepen tot de nieuwe sensatie van de Franse pop. Laat je in TivoliVredenburg verbazen door de rijkelijke klanken van deze Franse soulzangeres. Op 4 juni 2018 kun je haar bewonderen.


Camp Moonrise

Datum: 22, 23 en 24 juni 2018
Locatie: Meer van Bussloo, Veluwe
Tickets: campmoonrise.nl

Camp Moonrise is een gloednieuw driedaags festival vol gastronomie, muziek, kunst, talks, wellness, theater en verwondering middenin de natuur! Met optredens van onder meer Jeangu Macrooy, Sven Hammond, Amber Gomaa, New Cool Collective, My Baby en TenTemPiés.


George Clinton

Datum: 26 juni 2018
Locatie: Podium De Vortsin, Hilversum
Tickets: devorstin.nl

Datum: 27 juni 2018
Locatie: Luxor Live, Arnhem
Tickets: luxorlive.nl

Datum: 28 juni 2018
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: paradiso.nl

George Clinton heeft aangekondigd te stoppen met touren met Parliament Funkadelic. Volgens het officiële statement gaat de ‘godfather of funk’ de band in 2019 verlaten. De band zal na het vertrek van Clinton doorgaan met touren. Fans die Parliament Funkadelic nog willen zien mét bandleider hebben nog kans om ze live te zien in Nederland. De band gaat een wereldtour maken en komen van 26 t/m 28 juni 2018 naar Nederland op verschillende locaties.


Laura Mvula

Datum: 30 juni 2018
Locatie: Het Concertgebouw, Amsterdam
Ticktes: hetconcertgebouw.nl

Laura Mvula opent op 30 juni de Robeco SummerNights. De neo-soulzangeres zal klassiekers maar ook eigenwerk ten gehore brengen zoals ‘She’ en ‘Green Garden’. Mvula is bekend om haar fris en bijzonder stemgeluid en heeft door de jaren heen haar eigen genre gecreëerd, ook wel ‘Gospeldelia’ genoemd.


Lenny Kravitz

Datum: 24 juni 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: ziggodome.nl

Lenny Kravitz wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande hedendaagse rockmuzikanten. Kravitz heeft veel samengewerkt met grote artiesten als Guns N’ Roses, Mick Jagger, Madonna en Michael Jackson en talloze hits op zijn naam staan, onder andere ‘Let Love Rule’, ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘Always On The Run’, ‘American Woman’ en nog veel meer. Lenny Kravitz trad op 19 november 2014 al eerder op in de Ziggo Dome.


Caro Emerald op ‘Quincy Jones 85th Celebration’

Datum: 27 juni 2018
Locatie: O2 Arena, Londen, Engeland
Tickets: ticketmaster.uk

Caro Emerald gaat als special juist optreden op de 85ste verjaardag van de legendarische producer Quincy Jones, tijdens de ‘Quincy Jones 85th Birthday Celebration’. Deze viering vind plaats op 27 juni 2018 in de O2 Arena in Londen voor een publiek van 20.000 mensen.

Liedjes die zullen worden gespeeld zijn hits uit de carrière van Quincy Jones onder andere ‘Thriller’, ‘Billie Jean’, ‘Off The Wall’, ‘Rock With You’ en ‘Fly Me To The Moon’.


Ed Sheeran

Datum: 28 & 29 juni 2018
Locatie: Amsterdam Arena, Amsterdam
Tickets: mojo.nl

Het is onwaarschijnlijk wat één man gewapend met slechts een gitaar, een loopstation en twee microfoons voor elkaar kan krijgen. Tijdens zijn Ziggo Dome concert in 2014 maakte Ed het zelfs zo bont dat hij de speakers opblies. En, volgens OOR: “zegt [dat] alles over de intensiteit waarmee hij op de planken staat”.


Down The Rabbit Hole

Datum: 29 juni t/m 1 juli 2018
Locatie: Groene Heuvels, Beuningen
Tickets: downtherabbithole.nl

Ook dit jaar kun je weer een van de leukste festivals van het jaar bijwonen. Down The Rabbit Hole is eind juni weer te bezoeken in Beuningen. Het intieme festival werd in 2014 uit de grond gestampt als het kleine broertje van Lowlands en staat bekend om zijn te gekke aankleding. Ook dit jaar heeft Down The Rabbit Hole weer een line-up die je niet wil missen, met onder andere grote namen als Anderson Paak en Leon Bridges. Mis het niet en begin de zomer met dit te gekke avontuur. 


– Juli 2018 –


Mavis Staples

Datum: 4 juli 2018
Locatie: Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam
Tickets: rotown.nl

Datum: 5 juli 2018
Locatie: Caprera Openluchttheater, Bloemendaal
Tickets: patronaat.nl

De warme, doorleefde stem van Mavis Staples is van alle generaties. Vanaf de jaren vijftig was Staples het gezicht van de invloedrijke muziekfamilie The Staples Singers, een van de eerste artiesten die het protestlied combineerde met gospel.


Angie Stone

Datum: 4 juli 2018
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: Uitverkocht

Op woensdag 4 juli staat Angie Stone in Paradiso. De zangeres scoorde hits met onder meer ‘No More Rain (In This Cloud)’ en ‘Wish I Didn’t Miss You’.

Stone brak in 1999 door met het album ‘Black Diamond’. De Amerikaanse gaat met haar laatste album ‘Covered in Soul’ weer terug naar haar soul roots. De liedjes zijn rauw, eerlijk en altijd oprecht.


Paul Simon

Datum: 7 & 8 juli 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: mojo.nl

Paul Simon komt op 7 & 8 juli 2018 naar Nederland voor zijn ‘Homeward Bound The Farewell Tour’. De Amerikaan vormde tussen 1964 en 1970 het dou Simon & Garfunkel. Vanaf 1970 begon Simon aan zijn solocarrière en heeft meerdere hits op zijn naam staan zoals ‘Late in the evening en ‘Fifty ways to leave your lover’. Zijn bekendste hits zijn ‘Graceland’ en ‘You can call me Al’ uit 1986.


Royal Park Live met Sting en Jack Johnson

Datum: 7 juli Sting, 8 juli Jack Johnson
Locatie: Paleis Soestdijk, Baarn
Tickets: royalparklive.nl

Een bijzonder zomeravondconcert op een historische plek waar genieten voorop staat. De poorten gaan aan het einde van de middag voor je open en tegen het vallen van de avond staat de hoofdact op het podium.


North Sea Jazz Festival

Datum: 13, 14, 15 juli 2018
Locatie: Ahoy, Rotterdam
Tickets: northseajazz.com

Een festival waar onder één dak drie dagen lang jazzmuziek uit het verleden, heden en de toekomst wordt gepresenteerd!


Justin Timberlake

Datum: 15 juli 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: mojo.nl

Justin Timberlake komt naar Nederland met zijn ‘The Man of The Woods Tour.’
De tour start op 22 juni in Parijs en gaat onder meer via Londen, Amsterdam, Stockholm, Kopenhagen en Berlijn naar Amsterdam op 15 juli 2018 in de Ziggo Dome. In april 2014 was Justin voor het laatst in Nederland, hij gaf ook toen een optreden in de Ziggo Dome.


– Augustus 2018 –


The New Power Generation Celebrating Prince

Datum: 8 augustus 2018
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: paradiso.nl

Prince richtte in 1990 een nieuwe band op, The New Power Generation. De zanger was al succesvol, maar de band wist nieuwe krachten uit de Prince te halen.

Na het overleden van Prince in 2016 eert The New Power Generation de zanger tijdens hun ‘Celebrating Prince’-concerten.


Vintage Trouble

Datum: 9 augustus 2018
Locatie: Caprera Openluchttheater, Bloemendaal
Tickets: ticketmaster.nl

Vintage Trouble komt naar Nederland. De Amerikaanse rhythm & bluesband treedt op 9 augustus 2018 op in het Bloemendaalse Openluchttheater Caprera. Vintage Trouble staat bekend om hun energieke liveoptredens en heeft al veel muzikale kilometers op zijn naam staan. Zo hebben ze eerder opgetreden op de Zwarte Cross, Bospop, Holland International Blues Festival en twee jaar geleden op North Sea Jazz Festival.


Fat Freddy’s Drop

Datum: 15 augustus 2018
Locatie: 013, Tilburg
Tickets: 031.nl

Op woensdag 15 augustus  2018 staan Fat Freddy’s Drop in 013 in Tilburg. De kiwi’s brengen een aanstekelijke mix van dub, funk, soul en reggae. In Nederland speelde de band eerder in Paradiso, op Mundial, North Sea Jazz, Pitch en Lowlands, en gaven ze vorig jaar een exclusieve show op het stadsstrand van het Amsterdamse Plek.


Haarlem Jazz & More

Datum: 16 t/m 20 augustus 2018
Locatie: Haarlem
Tickets: haarlemjazzandMore.nl

Haarlem Jazz & More is een uniek evenement in de oude binnenstad van Haarlem. De verschillende podia zijn gratis toegankelijk.


De La Soul (Lowlands)
 

Datum: 17 t/m 19 augustus 2018
Locatie: Walibi Holland, Biddinghuizen
Tickets: lowlands.nl

Lowlands heeft nu ook De La Soul toegevoegd aan de line-up van het festival. Eerder waren al namen als Gorillaz, N*E*R*D*, Bonobo, Kendrick Lamar, Tom Odell, James Bay en Nils Frahm bevestigd.


Justin Timberlake

Datum: 24 augustus 2018
Locatie: GelreDome, Arnhem
Tickets: mojo.nl

Justin Timberlake komt naar Nederland met zijn ‘The Man of The Woods Tour.’
De tour start op 22 juni in Parijs en gaat onder meer via Londen, Amsterdam, Stockholm, Kopenhagen en Berlijn naar Arnhem op 24 augustus 2018 in de GelreDome. In april 2045 was Justin voor het laatst in Nederland, hij gaf ook toen een optreden in de GelreDome.


Justin Timberlake

Datum: 25 augustus 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: mojo.nl

Justin Timberlake gaat een extra concert geven in de Ziggo Dome voor zinj ‘Man of the Woods’ tour. Op 25 augustus 2018 staat de zanger in de Ziggo Dome in Amsterdam.


– September 2018 –


Kovacs

Datum: 5 september 2018
Locatie: TivoliVredenbrug, Utrecht
Tickets: tivolivredenbrug.nl

Kovacs is terug met de gloednieuwe single ‘Black Spider’. Het liedje is afkomstig van hun tweede album ‘Cheap Smell’ die op 17 augustus zal verschijnen. Op 5 september zal de band hun nieuwe album ten gehore brengen in TivoliVredenburg.

De keerverkoop start vrijdag 20 april 2018


Appelpop

Datum: 7 & 8 september
Locatie: Tiel
Tickets: Gratis
Meer info: appelpop.nl

Dit jaar wordt de 26ste editie van Appelpop gehouden zoals vanouds in Tiel. Dit jaar treden er onder andere Chef’Special, Wulf en Golden Earring op. In deze editie is ook funk- en soulzanger Jeangu Macrooy van de partij. De veeldzijdige zanger wordt geprezen om zijn veelomvattend stemgeluid in combinatie met melancholische baslijnen. Hij bracht al zijn debuut-EP ‘Brave Enough’ uit, in 2016. Hij weet met zijn nieuwe album ‘High On You’ nog meer facetten te raken.


Chef’Special

Datum: 15 december 2018
Locatie: AFAS Live, Amsterdam
Tickets: afaslive.nl

De Haarlemse band Chef’Special brak door in Nederland met de hit ‘In Your Arms.’ Chef’Special staat bekend om de cominatie tussen verschillende muziekgenres zoals rap, funk, regea en pop. Op 15 december wordt de Amigo-tour afgesloten.


– Oktober 2018 –


Caro Emerald

Datum: 2 oktober 2018
Locatie: Stadsgehoorzaal, Vlaardingen
Tickets: stadsgehoorzaal.nl

Caro Emerald geeft op 2 oktober een try-out voor haar UK-Tour die op 5 oktober begint in Engeland. De zangeres treedt niet heel vaak op in Nederland. Daarom beloofd deze try-out een intiem en uniek optreden te worden.


Fat Freddy’s Drop

Datum: 14 oktober 2018
Locatie: AFAS Live, Amsterdam
Tickets: afaslive.nl

Het Nieuw-Zeelandse Fat Freddy’s Drop weten zijn meesters in het mixen van verschillende muziekstijlen zoals dub, funk, soul, reggae, blues en ska. Live zijn de kiwi’s op zijn best, zo beschikken ze over een arsenaal van onder andere gitaren, synthesizers, keyboards, drums, blazers en draaitafels.


Fastlove – A Tribute to George Michael-tour

In oktober dit jaar komt de ‘Fastlove – A Tribute to George Michael-tour’ naar Nederland voor maar liefst 8 optredens door het hele land.

21 oktober – Effenaar, Eindhoven
22 oktober – Melkweg, Amsterdam
23 oktober – Paard, Den Haag
24 oktober – Hedon, Zwolle
25 oktober – Fluor, Amersfoort
26 oktober – Grenswerk, Venlo
27 oktober – Metropool, Hengelo
28 oktober – Podium Victorie, Alkmaar


– November 2018 –


Leon Bridges

Datum: 1 november 2018
Locatie: AFAS Live, Amsterdam
Tickets: mojo.nl

De frisse soulvolle klanken van retro-soul zanger Leon Bridges zijn vergelijkbaar met jaren ’60 legende zoals Percy Sledge, Otis Redding en Sam Cooke. De tour die gehouden wordt door de zanger staat in het teken van zijn nieuwe album ‘Good Thing’.


Katie Melua & Gori Women’s Choir

Datum: 2 november 2018
Locatie: Carré, Amsterdam
Tickets: mojo.nl

Katie Melua gaat samen met het Gori Woman’s Choir optreden in Carré. Tijdens het concert zal ze muziek uit haar laatse album ‘In Winter’ ten gehoren brengen en klassiekers zoals onder andere ‘Nine Million Bicycles’.


Curtis Harding

Datum: 2 november 2018
Locatie: De Oosterpooort, Groningen
Tickets: de-oosterpoort.nl

Datum: 3 november 2018
Locatie: LantarenVenster, Rotterdam
Tickets: rotown.nl

Datum: 4 november 2018
Locatie: Doornroosje, Nijmegen
Tickets: doornroosje.nl

De 38-jarige soulzanger Curtis Harding komt naar Nederland. Hij gaat op 3 verschillende podia optreden door het hele land.

Curtis Harding kwam in 2014 met zijn debuutalbum ‘Soul Power’. Daarmee bewijst de zanger dat je met een oud muziekgenre toch vernieuwend kunt zijn.


Maceo Parker

Datum: 7 november 2018
Locatie: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Tickets: mojo.nl

Datum: 9 november 2018
Locatie: Grenswerk, Venlo
Tickets: grenswerk.nl

Meer dan vijftig jaar geleden startte de carriere van Maceo Parker. De Amerikaanse funk-, soul- en jazzsaxofonist speelde met George Clinton, Bootsy Collins, Prince en James Brown. De 74-jarige saxofonist geeft jaarlijks nog zo’n 290 concerten.


Caro Emerald
Schermafbeelding 2017-06-08 om 15.03.44
Datum: 9 november 2018
Locatie: AFAS Live , Amsterdam
Tickets: caroemerald.nl

Caro Emerald geeft volgend jaar een groot concert in AFAS Live, Amsterdam. De muziek tijdens de tour is geïnspireerd op de muziekstijl Exotica, die stamt uit de jaren vijftig en zestig en exotische geluiden bevat. Bestel je tickets nu! 


The Temptations en The Four Tops

Datum: 14 november 2018
Locatie: AFAS Live, Amsterdam
Tickets: ticketmaster.nl

De legendarische Motown-bands The Temptations en The Four Tops geven op 14 november 2018 samen een concert in AFAS Live in Amsterdam. The Temptations scoorden hits als ‘Papa Was A Rollin Stone’, ‘Treat Her Like A Lady’, ‘Since I Lost My Baby’ en ‘Just My Imagination (Running Away With Me)’.

The Four Tops braken in 1964 door met de hit ‘Baby I Need Your Loving’. Daarna volgden nog veel hits, zoals ‘It’s The Same Old Song’, ‘Standing in the Shadows of Love’, ‘Loco in Acapulco’ en ‘(Reach Out) I’ll Be There’.


Jungle By Night

Datum: 24 november 2018
Locatie: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Tickets: carre.nl

Er mag gedanst worden op 24 november 2018 in Koninklijk Theater Carré. Speciaal voor het concert van Jungle By Night worden namelijk de stoelen verwijderd. Het negental staat bekend om zijn diverse blazerspartij in combinatie met keyboard en strak gespeelde drums. De negen leden van de band weten een unieke mix te maken van sensationeel gespeelde ska, funk en afrobeat.


– Februari 2019 –


The Revolution

Datum: 10 februari 2019
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: paradiso.nl

De eerste begeleidingsband van Prince The Revolution was vanaf 1979 tot en met 1986 bij elkaar en bestaat onder andere uit Dez Dickerson, Bobby Z en Doctor Fink. De band was muziekaal verantwoordelijk voor de liveshows van Prince, ook speelde ze mee in alle studioalbums uit die periode.


Zaz

Datum: 12 februari 2019
Locatie: AFAS Live, Amsterdam
Tickets: zazamsterdam.nl

De Franse chansonnière Zaz speelt op 12 februari 2019 in AFAS Live in Amsterdam. De zangeres is één van de meest succesvolle Franse artiesten van dit decennium. De show staat in het teken van het vierde studioalbum, wat dit najaar zal verschijnen. De kaartverkoop start op dinsdag 22 mei om 11:00.


Ladies of Soul

Datum:  15 & 16 februari 2019
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: eventim.nl

Ladies of Soul geven in 2019 opnieuw een concertreeks. De muzikale avonden van Glennis Grace, Candy Dulfer, Berget Lewis en Edsilia Rombley vinden plaats op 15 en 16 februari 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. De gelegenheidsformatie trad in 2012 voor het eerst op. Sindsdien zijn de
jaarlijkse reeksen voortdurend uitgebreid en hadden de vrouwen daarnaast optredens in het buitenland.


– Maart 2019 –


Shawn Mendes

Datum: 7 maart 2019
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: ziggodome.nl

Op 7 maart 2019 gaat Shawn Mendes optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de tour van Mendes die ‘The Tour’ heet. Vorig jaar in mei trad de Canadese zanger ook al op in de Ziggo Dome. Wanneer de kaartverkoop van start gaat is nog niet bekend.


– Mei 2019 –


Elton John

Datum: 15 mei 2019
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: Uitverkocht

Elton John komt voor zijn afscheidstournee ‘Farewell Yellowbrick Road’ naar Nederland. Op 15 mei 2019 gaat de zanger optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. De afscheidstournee gaat drie jaar duren en het beloofd een muzikale en visuele reis te gaan worden door de carrière van Elton John.


– Juni 2019 –


Elton John

Datum: 8 juni 2019
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: ziggodome.nl

Elton John komt voor zijn afscheidstournee ‘Farewell Yellowbrick Road’ naar Nederland. Op 8 juni 2019 gaat de zanger optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. De afscheidstournee gaat drie jaar duren en het beloofd een muzikale en visuele reis te gaan worden door de carrière van Elton John.


– Augustus 2019 –


The New Power Generation (NPG)

Datum: 8 augustus 2019
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: paradiso.nl

De tweede begeleidingsband van Prince The New Power Generation (NPG) gaat op 8 augustus 2019 optreden in het Amsterdamse Paradiso. The New Power Generation was vanaf 1990 tot en met het overlijden van Prince in 2016 de begeleidingsband.