Sublime Cultuuragenda

Benieuwd welke leuke concerten, festivals en andere evenementen er binnenkort plaatsvinden? Bekijk hier de Sublime Cultuuragenda! 

Sublime presents: The Prince Tribute Band

Datum: 21 februari t/m 22 april 2018
Locatie: Verschillende locaties in Nederland
Meer info: ThePrinceTributeBand.nl

Vanaf 21 februari t/m 22 april 2018 gaat The Prince Tribute Band touren. De achtkoppige band bestaat uit diverse muzikanten die een eerbetoon willen brengen aan Prince. De band is ontstaan nadat diverse muzikanten gevraagd werden om op treden tijdens de herdenking van Prince die in april 2016 is overleden. Door de muzikale klik tijdens de herdenking is daarna The Prince Tribute Band opgericht.


– Maart 2018 –


My Name Is Prince Exhibition

Datum: 8 maart t/m 8 april 2018
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam
Tickets: MyNameIsPrince.Amsterdam

Na een succesvolle looptijd in de Londense O2, wordt de tentoonstelling My Name Is Prince door Brand New Expo naar Nederland gebracht! My Name Is Prince geeft fans van muzieklegende Prince de kans om zich volledig onder te dompelen in zijn muziek, leven en werk, aan de hand van honderden unieke items die rechtstreeks uit de archieven van Prince’ legendarische studiocomplex Paisley Park komen.


Amsterdam Wine Festival

Datum: 16 t/m 18 maart 2018
Locatie: Westergasfabriek, Amsterdam
Tickets: AmsterdamWineFestival.nl

Van 16 t/m 18 maart wordt het oogstfeest van het Zuidelijk Halfrond gevierd. Deze editie maakt het Amsterdam Wine Festival een reis langs de nieuwe wereld, waarbij onder andere Zuid-Afrika, Argentinië en Nieuw-Zeeland centraal staat. Op elke avond staat er een live-act op het podium. Op 16 en 17 maart treden de Sublime Funk Brothers op en op 18 maart The Funky Organizers.


D’Angelo [geannuleerd]

Datum: 11, 12 maart 2018
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: Paradiso.nl

De legendarische soul/funk-artiest D’Angelo geeft tijdens zijn ‘D’TOUR’ twee exclusieve Nederlandse concerten in Paradiso, waar de zanger, gitarist en toetsenist twee jaar geleden ook twee uitverkochte concerten gaf.


Gregory Porter & Metropole Orkest:  ‘Nat King Cole & Me and other songs’

Datum: 19, 20, 21 maart 2018
Locatie: Carré, Amsterdam
Tickets: Carre.nl

Op 19, 20 en 21 maart 2018 komt Gregory Porter voor drie bijzondere shows naar Carré. Hij zal daar, begeleid door het Metropole Orkest, onder andere nummers van zijn nieuwe album “Nat ‘King’ Cole & Me” ten gehore brengen.


Jacob Banks

Datum: 20 maart 2018
Locatie: Melkweg, Amsterdam
Tickets: Melkweg.nl

Zijn recentste EP ‘The Boy Who Cried Freedom’ werd wereldwijd in de armen gesloten dankzij singles als ‘Chainsmoking’ en ‘Unholy War’. En nieuwe single ‘Unknown (To You)’ verraadt dat hij zijn geprezen succesrecept tot nieuwe hoogtes tilt voor zijn debuutalbum: een soulvolle stem die doet denken aan die andere publiekslieveling Rag ‘n Bone Man, Afrikaans getinte grooves en gelaagde beats. 


TenTemPiés & Amigos

Datum: 22 maart 2018
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: Paradiso.nl

De Amsterdamse band TenTemPiés werd tien jaar geleden opgericht door zanger Maurino Alarcón en gitarist Jouke Schwarz. De eerste was geboren in Nederland in een Chileense familie in ballingschap na de staatsgreep van 1973 en de ander is als half Schot/half Nederlander opgegroeid in Chili. Een ‘culture clash’ die voelbaar is in de muziek, want TenTemPiés maakt muziek voor het hoofd en het lichaam. 


Ladies of Soul
Schermafbeelding 2017-06-08 om 14.44.48
Datum: 24 maart 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: TopTicketShop.nl

Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. Met hun weergaloze show, ontstaan als ode aan pure muziek, staan zij op 24 maart 2018 voor het vijfde jaar op rij in de Ziggo Dome. Trijntje Oosterhuis onderbreekt haar tournee speciaal om als special guest bij de jubileumeditie aanwezig te zijn. De dames brengen bekende en minder bekende pop- en soulnummers ten gehore, variërend van uptempo dansnummers tot mooie ballad en intieme momenten. Zij worden tijdens de show begeleid door een grote live band! 


The Court Sessions #11 met Kris Berry
Datum: 25 maart 2018
Locatie: De Rechtbank, Utrecht
Tickets: Gratis

Sublime FM en De Rechtbank presenteren The Court Sessions! Iedere laatste zondag van de maand genieten van een middag vol jazz, funk en soul. See you in Court!


Werkspoorfestival

Datum: 30 maart t/m 2 april
Locatie: Werkspoorkathedraal, Utrecht
Meer info: Facebook.nl

Tijdens het Paasweekend vindt de tweede editie van Werkspoor Festival plaats in de Werkspoorkathedraal! De Werkspoorkathedraal is vier dagen lang gevuld met pop-up keukens, gezellige barretjes, live entertainment en kindervertier. Natuurlijk schenken wij alles in glaswerk, want dat drinkt toch het lekkerst 😉 Van jong tot oud, iedereen is welkom!


– April 2018 –


Waylon

Periode: april t/m september
Locatie: Verschillende locaties in Nederland
Meer info: Sublime.nl

Waylon gaat van april tot en met september door het land touren met zijn ‘The World Can Wait’-clubtour. Tijdens de tour is hij te zien in dertig poppodia, waaronder Luxor Live in Arnhem, de Effenaar in Eindhoven, Paradiso in Amsterdam en ’t Paard in Den Haag.


George Ezra

Datum: 10 april 2018
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: Paradiso.nl

Singer-songwriter George Ezra kun je kennen van zijn hit ‘Budapest’. Ironisch genoeg heeft de Brit eerst het liedje ‘Budapest’ geschreven voordat hij er ooit is geweest, na zijn hit heeft hij alsnog een bezoek gebracht aan de stad.

Vorig jaar bracht de zanger zijn nieuwste single ‘Don’t Matter Now’ uit. Er is een nieuw album in de maak, maar daar wil de muzikant weinig over kwijt. Wel is duidelijk dat hij tijdens zijn optreden in Paradiso nieuw werk gaat spelen.


Norah Jones

Datum: 3 april 2018
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: Paradiso.nl

In 2002 maakte Norah Jones naam voor haarzelf met het album ‘Come Away With Me’. Sindsdien heeft ze meer dan 47 miljoen albums verkocht, en 9 Grammy’s gewonnen met solo-albums als Feels Like Home (2004), Not Too Late (2007), The Fall (2009), and Little Broken Hearts (2012). De meest recente plaat ‘Day Breaks’ stamt uit 2016, hierop keert ze terug naar haar jazz roots en speelt ook de piano weer een prominente rol. 


Ben Harper & Charlie Musselwhite

Datum: 9 april 2018
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: Paradiso.nl

De Amerikaanse multi-instumentalist en singer-songwriter Ben Harper en de wereldberoemde mondharmonicaspeler Musselwhite staan op 9 april samen in Paradiso Amsterdam. Het duo bracht in 2014 het album ‘Get Up uit, en op 30 maart verschijnt de opvolger No Mercy in This Land’.


Transition Festival 2018

Datum: 14 april 2018
Locatie: TivoliVredenburg, Utrecht
Tickets: TivoliVredenburg.nl

Transition is terug! Na het succes van twee uitverkochte edities heeft event ook dit jaar weer een dagvullend programma opgezet vol heerlijke jazz. Het festival, dat in samenwerking met North Sea Jazz wordt georganiseerd, werpt een frisse blik op de ontwikkelingen binnen jazz. Inspirators binnen het genre delen het podium met jonge innovators. Bestel snel je tickets en geniet van muziek van onder andere Cory Henry & The Funk Apostles, Lizz Wright, Pat Martino Trio, Jaga Jazzist en Eric Vloeimans’ Gatecrash featuring Jorrit Westerhof.


Boris

Datum: 20 april 2018
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: Ticketmaster.nl

Keep The Funk Alive! Boris gaat een spectaculair nieuw album uitbrengen waarin de voor hem zo geliefde funk samensmelt met de hedendaagse sound. Hij vraagt zijn fans om donaties om het album samen te produceren. Boris zal vervolgens in Paradiso zijn nieuwe album ten gehore brengen


Rag’n’Bone Man

Datum: 24 april 2018
Locatie: AFAS Live, Amsterdam
Tickets: Ticketmaster.nl

Na zijn hitsingle ‘Human’ kon niemand meer om hem heen. De Britse singer-songwriter Rag’n’Bone bestormde de Europese hitlijsten. ‘Human’ haalde in maar liefst acht Europese landen platina en bereikte de nummer 1 positie in iTunes in 46 landen. De zanger, wiens echte naam Rory Graham luidt, groeide op met oude blues en heeft een prachtige rauwe soulstem. Eind april treedt hij op in Amsterdam, mis het niet!


Lisa Stansfield

Datum: 24 april 2018
Locatie: Melkweg, Amsterdam
Tickets: Melkweg.nl

Zangeres en meervoudig Grammy Award-genomineerde Lisa Stansfield staat al dertig glansrijke jaren op het podium, verkocht bijna twintig miljoen albums en scoorde hits als ‘Around The World’, ‘Change’, ‘All Woman en Someday’. Haar laatste plaat uit 2014 betekende een comeback voor de 80’s en 90’s ster en ze heeft na al die jaren bewezen dat ze hier is om te blijven. 


The Court Sessions #12

Datum: 29 april 2018
Locatie: De Rechtbank, Utrecht
Tickets: Gratis

Sublime FM en De Rechtbank presenteren The Court Sessions! Iedere laatste zondag van de maand genieten van een middag vol jazz, funk en soul. See you in Court! 


– Mei 2018 –


Tower of Power

Datum: 2 mei
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Tickets: Paradiso.nl

Datum:4 mei
Locatie: De Oosterpoort ,Groningen
Tickets: DeOosterpoort.nl

In de jaren zeventig kreeg Tower of Power naamsbekendheid als een van de meest opwindende soulbands ter wereld. De band heeft ruim veertig jaar ervaring in stomende funk en soul en weet dit te vertalen in een dampende en denderende live show.


Sam Smith

Datum: 2 t/m 5 mei 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: ZiggoDome.nl

Sam Smith komt met The Thrill Of It All Tour op woensdag 2 en zaterdag 5 mei naar de Ziggo Dome. Met zijn bijdragen aan ‘Latch’ van Disclosure in 2012 en ‘La La La’ met Naughty Boy in 2013 maakte Sam Smith een vliegende start. Het jaar erop scoorde hij zijn eigen nummer 1-hit  met ‘Money On My Mind’ en zette zichzelf wereldwijd op de kaart met de single ‘Stay With Me’ dat niet alleen in Europa in de hoogste regionen van de hitlijsten belandde.


Breda Jazz Festival

Datum: 10 t/m 13 mei 2018
Locatie: Breda
Tickets: BredaJazzFestival.nl

De prachtige binnenstad van Breda vormt van 10 t/m 13 mei 2018 voor de 48ste maal het decor van het Breda Jazz Festival.


Jeangu Macrooy

11 mei – Lutherse Kerk, Groningen
13 mei – De Grote Kerk Apeldoorn, Apeldoorn
18 mei – Grote Kerk Enschede, Enschede
19 mei – De Nieuwe Kerk, Den Haag
25 mei – Nieuwe Kerk, Haarlem
27 mei – Sint-Walburgiskerk, Arnhem
31 mei – Statenzaal, Zwolle

De voorverkoop is begonnen via de welbekende kanalen. 

De Surinaams-Nederlandse singer-songwriter Jeangu Macrooy gaat in mei solo op tour langs diverse kerken in het land. Na succesvolle clubtours en optredens op Lowlands en North Sea Jazz, keert Jeangu nu weer terug naar de basis: een gitaar en zijn stem.


Jazz in Duketown


Datum: 18 t/m 21 mei 2018
Locatie: Den Bosch
Tickets: JazzinDuketown.nl

Van 18 t/m 21 mei 2018 vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch de 45e editie van Jazz in Duketown plaats.


Amersfoort Jazz

Datum: 24 t/m 27 mei 2018
Locatie: Amersfoort
Tickets: AmersfoortJazz.nl

Het gratis toegankelijke Rabobank Amersfoort Jazz Festival vindt jaarlijks plaats in juni op binnen- en buitenpodia in de historische binnenstad van Amersfoort. Het jazzfestival wordt gekenmerkt door een brede programmering met alle denkbare vormen van jazz.


Tribute to Ray Charles Jazz Orchestra Concertgebouw ft. Madeline Bell

Datum: 25 mei 2017
Locatie: Q-Factory, Amsterdam
Tickets: Q-Factory.nl

Tijdens deze avond kruipt de door de wol geverfde jazz- en soulzangeres Madeline Bell op onnavolgbare wijze in de huid van The Genius. Ooit schitterde ze in de musical ‘Jesus Christ Superstar’ en speelde ze met de groten der aarde, tijdens deze show brengt ze de muziek van Ray Charles op zo’n aanstekelijke, authentieke en krachtige wijze tot leven dat stilstaan geen optie is. Samen met het wereldberoemde, 17- koppige ‘Jazz Orchestra of the Concertgebouw’ brengt ze een van de meest waardige en swingende eerbetonen aan the Genius of Soul: Ray Charles.


– Juni 2018 –


Jeangu Macrooy

Datum: 1 juni 2018
Locatie: Keizersgrachtkerk, Amsterdam
Tickets: Ticketmaster.nl

De Surinaams-Nederlandse singer-songwriter Jeangu Macrooy gaat in mei solo op tour langs diverse kerken in het land. Na succesvolle clubtours en optredens op Lowlands en North Sea Jazz, keert Jeangu nu weer terug naar de basis: een gitaar en zijn stem. Op 1 juni 2018 sluit de Singer-songwriters zijn tour af in de Keizersgrachtkerk in Amsterdam.


Zaz

Datum: 4 juni 2018
Locatie: TivoliVredenburg, Utrecht
Tickets: TivoliVredenburg.nl

Isabelle Geffroy, beter bekend als Zaz werd een paar jaar geleden uitgeroepen tot de nieuwe sensatie van de Franse pop. Laat je in TivoliVredenburg verbazen door de rijkelijke klanken van deze Franse soulzangeres. Op 4 juni 2018 kun je haar bewonderen.


Camp Moonrise

Datum: 22, 23 en 24 juni 2018
Locatie: Meer van Bussloo, Veluwe
Tickets: CampMoonrise.nl

Camp Moonrise is een gloednieuw driedaags festival vol gastronomie, muziek, kunst, talks, wellness, theater en verwondering middenin de natuur! Met optredens van onder meer Jeangu Macrooy, Sven Hammond, Amber Gomaa, New Cool Collective, My Baby en TenTemPiés.


Jungle By Night

Datum: 24 november 2018
Locatie: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Tickets: Carre.nl

Er mag gedanst worden op 24 november 2018 in Koninklijk Theater Carré. Speciaal voor het concert van Jungle By Night worden namelijk de stoelen verwijderd. Het negental staat bekend om zijn diverse blazerspartij in combinatie met keyboard en strak gespeelde drums. De negen leden van de band weten een unieke mix te maken van sensationeel gespeelde ska, funk en afrobeat.


Laura Mvula

Datum: 30 juni 2018
Locatie: Het Concertgebouw, Amsterdam
Ticktes: HetConcertgebouw.nl

Laura Mvula opent op 30 juni de Robeco SummerNights. De neo-soulzangeres zal klassiekers maar ook eigenwerk ten gehore brengen zoals ‘She’ en ‘Green Garden’. Mvula is bekend om haar fris en bijzonder stemgeluid en heeft door de jaren heen haar eigen genre gecreëerd, ook wel ‘Gospeldelia’ genoemd.


Lenny Kravitz

Datum: 24 juni 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: ZiggoDome.nl

Lenny Kravitz wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande hedendaagse rockmuzikanten. Kravitz heeft veel samengewerkt met grote artiesten als Guns N’ Roses, Mick Jagger, Madonna en Michael Jackson en talloze hits op zijn naam staan, onder andere ‘Let Love Rule’, ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘Always On The Run’, ‘American Woman’ en nog veel meer. Lenny Kravitz trad op 19 november 2014 al eerder op in de Ziggo Dome.


Ed Sheeran

Datum: 28 & 29 juni 2018
Locatie: Amsterdam Arena, Amsterdam
Tickets: Mojo.nl

Het is onwaarschijnlijk wat één man gewapend met slechts een gitaar, een loopstation en twee microfoons voor elkaar kan krijgen. Tijdens zijn Ziggo Dome concert in 2014 maakte Ed het zelfs zo bont dat hij de speakers opblies. En, volgens OOR: “zegt [dat] alles over de intensiteit waarmee hij op de planken staat”.


Down The Rabbit Hole

Datum: 29 juni t/m 1 juli 2018
Locatie: Groene Heuvels, Beuningen
Tickets: DownTheRabbitHole.nl

Ook dit jaar kun je weer een van de leukste festivals van het jaar bijwonen. Down The Rabbit Hole is eind juni weer te bezoeken in Beuningen. Het intieme festival werd in 2014 uit de grond gestampt als het kleine broertje van Lowlands en staat bekend om zijn te gekke aankleding. Ook dit jaar heeft Down The Rabbit Hole weer een line-up die je niet wil missen, met onder andere grote namen als Anderson Paak en Leon Bridges. Mis het niet en begin de zomer met dit te gekke avontuur. 


– Juli 2018 –


Mavis Staples

Datum: 4 juli 2018
Locatie: Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam
Tickets: Rotown.nl

Datum: 5 juli 2018
Locatie: Caprera Openluchttheater, Bloemendaal
Tickets: Patronaat.nl

De warme, doorleefde stem van Mavis Staples is van alle generaties. Vanaf de jaren vijftig was Staples het gezicht van de invloedrijke muziekfamilie The Staples Singers, een van de eerste artiesten die het protestlied combineerde met gospel.


Paul Simon

Datum: 7 & 8 juli 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: Mojo.nl

Paul Simon komt op 7 & 8 juli 2018 naar Nederland voor zijn ‘Homeward Bound The Farewell Tour’. De Amerikaan vormde tussen 1964 en 1970 het dou Simon & Garfunkel. Vanaf 1970 begon Simon aan zijn solocarrière en heeft meerdere hits op zijn naam staan zoals ‘Late in the evening en ‘Fifty ways to leave your lover’. Zijn bekendste hits zijn ‘Graceland’ en ‘You can call me Al’ uit 1986.


Royal Park Live met Sting en Jack Johnson

Datum: 7 juli Sting, 8 juli Jack Johnson
Locatie: Paleis Soestdijk, Baarn
Tickets: RoyalParkLive.nl

Een bijzonder zomeravondconcert op een historische plek waar genieten voorop staat. De poorten gaan aan het einde van de middag voor je open en tegen het vallen van de avond staat de hoofdact op het podium.


North Sea Jazz Festival

Datum: 13, 14, 15 juli 2018
Locatie: Ahoy, Rotterdam
Tickets: NorthSeaJazz.com

Een festival waar onder één dak drie dagen lang jazzmuziek uit het verleden, heden en de toekomst wordt gepresenteerd!


Justin Timberlake

Datum: 15 juli 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: Mojo.nl

Justin Timberlake komt naar Nederland met zijn ‘The Man of The Woods Tour.’
De tour start op 22 juni in Parijs en gaat onder meer via Londen, Amsterdam, Stockholm, Kopenhagen en Berlijn naar Amsterdam op 15 juli 2018 in de Ziggo Dome. In april 2014 was Justin voor het laatst in Nederland, hij gaf ook toen een optreden in de Ziggo Dome.


– Augustus 2018 –


Vintage Trouble

Datum: 9 augustus 2018
Locatie: Caprera Openluchttheater, Bloemendaal
Tickets: Ticketmaster.nl

Vintage Trouble komt naar Nederland. De Amerikaanse rhythm & bluesband treedt op 9 augustus 2018 op in het Bloemendaalse Openluchttheater Caprera. Vintage Trouble staat bekend om hun energieke liveoptredens en heeft al veel muzikale kilometers op zijn naam staan. Zo hebben ze eerder opgetreden op de Zwarte Cross, Bospop, Holland International Blues Festival en twee jaar geleden op North Sea Jazz Festival.


Haarlem Jazz & More

Datum: 16 t/m 20 augustus 2018
Locatie: Haarlem
Tickets: HaarlemJazzandMore.nl

Haarlem Jazz & More is een uniek evenement in de oude binnenstad van Haarlem. De verschillende podia zijn gratis toegankelijk.


Justin Timberlake

Datum: 24 augustus 2018
Locatie: GelreDome, Arnhem
Tickets: Mojo.nl

Justin Timberlake komt naar Nederland met zijn ‘The Man of The Woods Tour.’
De tour start op 22 juni in Parijs en gaat onder meer via Londen, Amsterdam, Stockholm, Kopenhagen en Berlijn naar Arnhem op 24 augustus 2018 in de GelreDome. In april 2045 was Justin voor het laatst in Nederland, hij gaf ook toen een optreden in de GelreDome.


Justin Timberlake

Datum: 25 augustus 2018
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: Mojo.nl

Justin Timberlake gaat een extra concert geven in de Ziggo Dome voor zinj ‘Man of the Woods’ tour. Op 25 augustus 2018 staat de zanger in de Ziggo Dome in Amsterdam.


– September 2018 –


Appelpop

Datum: 7 & 8 september
Locatie: Tiel
Tickets: Gratis
Meer info: Appelpop.nl

Dit jaar wordt de 26ste editie van Appelpop gehouden zoals vanouds in Tiel. Dit jaar treden er onder andere Chef’Special, Wulf en Golden Earring op. In deze editie is ook funk- en soulzanger Jeangu Macrooy van de partij. De veeldzijdige zanger wordt geprezen om zijn veelomvattend stemgeluid in combinatie met melancholische baslijnen. Hij bracht al zijn debuut-EP ‘Brave Enough’ uit, in 2016. Hij weet met zijn nieuwe album ‘High On You’ nog meer facetten te raken.


Chef’Special

Datum: 15 december 2018
Locatie: AFAS Live, Amsterdam
Tickets: AFASLive.nl

De Haarlemse band Chef’Special brak door in Nederland met de hit ‘In Your Arms.’ Chef’Special staat bekend om de cominatie tussen verschillende muziekgenres zoals rap, funk, regea en pop. Op 15 december wordt de Amigo-tour afgesloten.


– Oktober 2018 –


Fastlove – A Tribute to George Michael-tour

In oktober dit jaar komt de ‘Fastlove – A Tribute to George Michael-tour’ naar Nederland voor maar liefst 8 optredens door het hele land.

21 oktober – Effenaar, Eindhoven
22 oktober – Melkweg, Amsterdam
23 oktober – Paard, Den Haag
24 oktober – Hedon, Zwolle
25 oktober – Fluor, Amersfoort
26 oktober – Grenswerk, Venlo
27 oktober – Metropool, Hengelo
28 oktober – Podium Victorie, Alkmaar


– November 2018 –


Caro Emerald
Schermafbeelding 2017-06-08 om 15.03.44
Datum: 9 november 2018
Locatie: AFAS Live , Amsterdam
Tickets: CaroEmerald.nl

Caro Emerald geeft volgend jaar een groot concert in AFAS Live, Amsterdam. De muziek tijdens de tour is geïnspireerd op de muziekstijl Exotica, die stamt uit de jaren vijftig en zestig en exotische geluiden bevat. Bestel je tickets nu! 


– Mei 2019 –


Elton John

Datum: 15 mei 2019
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: Uitverkocht

Elton John komt voor zijn afscheidstournee ‘Farewell Yellowbrick Road’ naar Nederland. Op 15 mei 2019 gaat de zanger optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. De afscheidstournee gaat drie jaar duren en het beloofd een muzikale en visuele reis te gaan worden door de carrière van Elton John.


– Juni 2019 –


Elton John

Datum: 8 juni 2019
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: ZiggoDome.nl

Elton John komt voor zijn afscheidstournee ‘Farewell Yellowbrick Road’ naar Nederland. Op 8 juni 2019 gaat de zanger optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. De afscheidstournee gaat drie jaar duren en het beloofd een muzikale en visuele reis te gaan worden door de carrière van Elton John.