fb promoted post gent

Win VIP-tickets voor Norah Jones op Gent Jazz Festival!

De multi-grammy award winnende Norah Jones staat op 9 juli op het Gent Jazz Festival. De jazz-zangeres heeft met haar nieuwste en zesde album ‘Day Breaks’ een telg toegevoegd aan Blue Note Records. Het belooft een niet te missen concert te worden. Het concert is al uitverkocht, maar jij maakt kans op VIP-tickets en een overnachting in het hotel van de artiesten: het luxe Sandton Reylof hotel! 

Hoe doe je mee?
Luister tussen maandag 26 en zondag 2 juli naar Sublime FM. Hoor je het codewoord van de dag? SMS ‘Sublime spatie codewoord’ naar 1008 (0,90 euro per ontvangen bericht, hoe vaker je mee doet, hoe meer kans). Elke dag wordt er willekeurig een dagwinnaar gekozen en hier bekend gemaakt. Alle dagwinnaars ontvangen een Sublime Summertime pakket en plekje in de strijd om de felbegeerde reis en tickets. Op maandag 3 juli wordt de winnaar van de reis naar Lucca bekend gemaakt. 

Extra kans maken? Meld je uiterlijk donderdagochtend hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang donderdagmiddag een exclusief codewoord.

 

Het Sublime Summertime pakket bestaat uit:
Jazzism: houdt de vinger aan de pols op het gebied van jazz, soul, latin, world en blues.
Juist Magazine: een intelligent maandblad dat vanuit een positieve levensvisie inspirerende en grenzeloze verhalen over innovatie, cultuur, politiek, ondernemerschap en reizen brengt.
Flor Y Sabor: ecologische olijfolie. Flor Y Sabor steunt eerlijke boeren in Zuid-Spanje bij het behoudt van hun eeuwenoude olijfgaard en zet daarbij de lekkerste, versgeperste olijfolie voor u op tafel. Ook kun je je eigen olijfboom adopteren. 
– Sublime FM Goodies

De algemene actievoorwaarden van Sublime FM zijn van toepassing.


Luister de hele zomer naar Sublime FM en beleef Gregory Porter en The Jacksons live in Brighton, zie Rag’n’Bone Man, Mary J. Blige en Lauryn Hill live in Toscane en sta oog in oog met Norah Jones op Gent Jazz. Of vlieg je liever naar Caribbean Sea Jazz Festival op de parelwitte stranden van Aruba? 

Have a Sublime Summertime!

HandtekeningSummer2