Vacature – stagiair vormgeving Sublime Jamming, onderdeel van Sublime World  

Over Sublime World
Sublime World is een gedreven zelfstandige groep bedrijven die streeft naar een betere wereld. Onderdeel van Sublime World is het bekende radiostation Sublime, een volledig zelfstandig, landelijk, commercieel radiostation met fresh jazzy sounds, de hele dag non-stop jazz, soul en funk. Naast muziek brengen we met een eigen redactieteam ieder half uur het Nieuws van de Vooruitgang. Ook organiseren we tailormade muzikale en inhoudelijke events voor onze opdrachtgevers. We bereiken maandelijks meer dan 500.000 luisteraars. Naast het radiostation bestaat Sublime World uit Sublime TV (online tv-station), Sublime Doing (crowdfunding voor mooie ondernemers en initiatieven) en Sublime Jamming (creative design hub).

Wie zoeken wij
Ben je creatief en in staat originele design-oplossingen te bedenken? Volg jij daarnaast een MBO- of HBO-opleiding in de richting van design én ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage bij Sublime World? Dan zoeken we jou.

Profiel:
– Je volgt een MBO- of HBO-opleiding in de richting van design, bijvoorbeeld CMD
– Je hebt ruimschoots ervaring met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator en een basiskennis Flash en html5
– Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar
– Je werkt secuur en levert designs tijdig en volledig op daarnaast raak je niet in de war van veel verschillende opdrachten op hetzelfde moment

Werkzaamheden
Sublime Jamming houdt zich vooral bezig met het bedenken en realiseren van creatieve campagnes voor alle pijlers binnen Sublime World. Jij als stagiair vormgeving ontwerpt de mooiste designs en helpt zo bij de ontwikkeling en realisatie.

Wat ga je dan echt doen?
– Je ondersteunt de vormgevers met de mooiste designs voor hun concepten/pitches
– Je helpt de project, marketing en eventmanagers met alle vormgeving tijdens de realisatie van concepten
– Je ontwerpt dus banners, buttons, landingspages, naamkaartjes, promotiemateriaal etc. en bewaakt de huisstijl van elke pijler;
– Je doet mee in de brainstorms en helpt af en toe mee met alledaags werk
– Je maakt ons blij met verfrissende, originele designs

Kortom, een uitdagende en afwisselende stage waarbij je veel kunt leren!

Wij bieden
– Een marktconforme stagevergoeding.
– Een leuke werksfeer met een leuk team binnen een ambitieuze en informele bedrijfscultuur 

Ben jij onze nieuwe collega?
Ben je op korte termijn minimaal 5 maanden beschikbaar voor 40 uur per week? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar eliane.kruin@sublimefm.nl.