Win tickets voor PITCH Festival!

De 7e editie van PITCH festival vindt plaats op 1 juli op het NDSM-werf in Amsterdam. Op de vier verschillende podia van het avontuurlijke en intieme festival zijn de beste en nieuwste crossover-acts te vinden, onder andere op het gebied van r&b, funk, soul en elektronisch! Beluister alle acts in de Spotify-afspeellijst hieronder.

Wil jij naar PITCH? Doe dan snel mee aan deze Facebookactie.

Line up:
LineUp

Wij lichten enkele van onze favorieten voor je uit:

FKJ
credit-laurene-berchoteau-large
De Franse producer FKJ (French Kiwi Juice) maakt een mix van soul, funk, electro en zelfs r&b. Zijn muziek reist de hele wereld over. In het verleden maakte hij onder meer remixes van onder meer Selah Sue nummers. Eerder schreven onze zuiderburen over FKJ: “Materiaal om bij weg te dromen en een cocktail te drinken. Soms klinkt ’t alsof je in een rooftop bar staat en soms waan je je in een jazzclub”.

Orlando Julius & The Heliocentrics
Orlando
Orlando Julius aka OJ is een van de helden van Nigeriaanse muziek. Een saxofonist, zanger en songwriter die, in de jaren 60, begon met het fuseren van Amerikaanse r&b en soul. Samen met de mannen van The Heliocentrics staat hij dit jaar op de main stage van PITCH en dat betekent maar één ding: feest!

Jarreau Vandal
img_3897-1
Geboren in Maastricht, maar nu woonachtig in Amsterdam. De nu 23-jarige Jarreau Vandal groeide op in een muzikale familie omringd door cassettes vol jazz, soul en funk. In de jaren 90 kon hij zich onderdompelen in in hiphop, rock en R&B en artiesten als Jamiroquai, A Tribe Called Quest, Red Hot Chili Peppers. Zijn grootvader leerde hem produceren. Met miljoenen plays op Soundcloud en YouTube zou Jarreau Vandal geen onbekende meer moeten zijn. Toch is hij in Nederland nog redelijk onder de radar gebleven.


7 thoughts on “Win tickets voor PITCH Festival!

 1. Sublime FM

  Hoi Jacqueline, het is zeker een tof festival! De winnaars hebben ondertussen al bericht ontvangen, de actie is voorbij. Wel zijn er nog kaartjes te koop.

 2. Thomas

  Hello Sublime,

  Looking forward to a weekend packed with great music! The one thing that could make it even better would be winning these tickets.

  Fingers crossed!

 3. Carin

  Dear Sublime

  I would go mega very happy and having lots of fun at this intimate festival, Pitch!

 4. Jessica Greenhalgh

  Dear Sublime,

  Please make my summer and let me win these tickets!!

  Love ya Pitch x

 5. Carin

  Lieve Sublime,

  Ik zou mega ontzettend graag en met veel plezier naar dit intieme festival, Pitch gaan!

Bericht achterlaten