Win tickets voor Viva Brasil: Ivete Sangalo!

Viva Brasil, hét festival waarbij je kunt genieten van Brazilian food en music, wordt op 26 mei geopend met een eenmalig concert van Brazilië’s grootste ster: Ivete Sangalo. Wil jij bij haar swingende optreden aanwezig zijn?

Ivete Sangalo, de koningin van de Braziliaanse axé, komt voor een exclusief concert naar de Heineken Music Hall in het kader van de Opening Night van het Viva Brasil Festival. Heb jij ook zin om te swingen in zomerse sferen op dit leuke festival? Ga naar onze Facebook-pagina en laat ons weten met wie je wilt gaan. Wie weet zijn jullie er samen bij!

Ze was voor het laatst in Nederland in 2006, toen ze een geweldig concert gaf in een uitverkochte Heineken Music Hall. Ivete Sangalo is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een van Brazilië’s grootste sterren. Ze maakte in de jaren negentig furore met haar band Banda Eva, waar ze 5 miljoen albums mee verkocht. Haar solodebuut in 1999 werd meteen dubbel platina, en voor MTV ao Vivo (2004) kreeg ze een Latin Grammy Op 26 mei zal ze ongetwijfeld ook materiaal van haar deze maand verschenen dvd acústico vertolken. Ze heeft de axé-muziek, die haar oorsprong heeft in Salvador de Bahia, mede vormgegeven. In een onweerstaanbare mix van Braziliaanse genres als frevo en forro, en Afro-Caribische stijlen als marcha, reggae en calypso, heeft ze geweldige songs gemaakt, die tot enorme hits uitgroeiden in Brazilië en de rest van de wereld. Haar bekendheid nam nog verder toe als jurylid van The Voice Brasil. Het Amerikaanse zakenblad Forbes noemde haar “the most influential female personality of the country and one of the best known artists of Brazil in the world”.

Ze weet van elk optreden een geweldig evenement te maken. Ze laat de ene na de andere klassieker voorbij komen, begeleid door haar 11-koppige band inclusief dansgroep.  

Koop nu je tickets op vivabrasil.nl e vamos dançar!

Bericht achterlaten