Vanaf vandaag kun je weer stemmen voor de Sublime 500!

Vandaag, 19-10-18

De tijd van muzieklijstjes maken is weer aangebroken! Vanaf vandaag kun je op jouw favoriete nummers stemmen voor de ultieme funk-, soul- en jazzlijst: de Sublime 500. Jonathan Jeremiah heeft live in de ochtendshow met Sander de Heer het startschot gegeven. Bekijk de video hieronder.

Stem uiterlijk zondag 28 oktober en maak kans op een reis voor twee personen door Australië of Nieuw-Zeeland. De keuze is aan jou!

Lees meer →

Bekijk hier Sublimes ADE 2018-tips

16-10-18

Van woensdag tot en met zondag is het weer zo ver: Amsterdam Dance Event 2018! 2500 artiesten treden tijdens zo’n 500 feesten op meer dan 200 verschillende locaties op. Sublime licht de meest funky avonden voor je uit! 

Lees meer →

Join The Groove Talent Showcase

01-10-18

Ben je zanger of zangeres aan een muziekopleiding, startende prof of iemand met serieuze muziekambitie? Maak je eigen songs die iedereen moet horen en zit funk, soul en jazz in je DNA? Meld je dan snel aan! Wie weet wordt Sublime een platform voor jouw muzikale carrière.

Lees meer →

Nieuw crowdfundinitiatief: Sue’s Warriors

Gisteren, 18-10-18

Sublimes crowdfundingsplatform Sublime Doing is gestart met het ondersteunen van Sue’s Warriors, een mode-agency voor mensen met een beperking. Met het agentschap wil Kelly Sue laten zien hoe divers de samenleving echt is. De crowdfundingactie is bedoeld om de bijzondere verhalen in haar agency te verfilmen.

Lees meer →

Lees Meer Nieuws