Aankondiging line-up Amsterdam Wine Festival!

Eerder kondigden we al aan dat De Gashouder in Amsterdam van vrijdag 24 t/m 26 maart omgetoverd zal worden tot een wijn-walhalla, waar je kunt genieten van al het goede in het leven: wijn én fresh jazzy sounds van Sublime FM dj’s! Nu kunnen we ook met jullie delen dat niemand minder dan TenTemPiés, Steffen Morrison en The Tibbs de Sublime FM stage zullen betreden tijdens het festival!

Vrijdag: TenTemPiés
19418Het internationale bekende ska, reggae en rumba-gezelschap TenTemPiés komt naar het Amsterdam Wine Festival! De band kent leden uit verschillende landen, zingt in verschillende talen en heeft sinds de oprichting in 2008 bijna non-stop de wereld rond getourd. Van clubtours in eigen land, optredens op festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Paaspop, Into The Great Wide Open en Concert At Sea naar verre oorden als Chili en China. TenTemPiés ontketent bij iedere show een waar volksfeest!


Zaterdag: Steffen Morrison
Met zijn veelkleurige en soms rauwe stem heeft Steffen Morrison het oude soul-Schermafbeelding 2017-03-08 om 16.06.17geluid weer tot leven gewekt! Steffen
groeide op in Suriname met de moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Na zijn
veelbesproken deelname aan The Voice of Holland in 2013, en support-optredens voor onder meer Joss Stone en Maceo Parker, groeide Morrison uit tot een zeer overtuigende en energieke live performer. 


Zondag: The Tibbs
The Tibbs is 5 jaar geleden opgericht door een groep soul- en funk liefhebbers. MThe_Tibbs-Next_Time-The_Story_Goes-WEB-2016-JAHet een bezetting van drums, basgitaar, gitaar en Hammond, een driekoppige blazerssectie en het gepassioneerde stemgeluid van frontvrouw Elsa Bekman, staan The Tibbs voor meeslepende garagesoul die knipoogt naar blues, funk, jazz en surf. The Tibbs waren live onder meer te zien in de North Sea Jazz Club en op London Calling in de Amsterdamse Tolhuistuin. 


Meer info en kaartverkoop via: amsterdamwinefestival.nl

westergasfabriek

Bericht achterlaten