Achtergrondmuziek werkt

ADVERTORIAL – Met de sfeervolle achtergrondmuziek van Sublime Streams in jouw onderneming beïnvloedt je de stemming van bezoekers en personeel op positieve wijze. 

Onderzoek heeft aangetoond dat de juiste muziek je levendig en energiek laat voelen en bijdraagt aan het onderscheidende karakter van jouw merk. Achtergrondmuziek is overal, maar wij zorgen voor de juiste sfeer. De Music Director van Sublime FM stelt een unieke, kwalitatieve playlist samen, afgestemd op jouw locatie(s), jouw doelgroep en jouw wensen. Non-stop soul, jazz, latin en lounge: Sublime FM zoals je gewend bent, maar dan zonder nieuws en reclame van concurrenten. De enige reclame die je hoort, is van jouw merk.

Het is weer zover, de feestdagen staan voor de deur en dat betekent Kerstmuziek! Sublime Streams heeft een speciaal Kerstkanaal samengesteld: Sublime FM Christmas. 
Dit kanaal bevat een sfeervolle mix van vocal jazz, soul en singer songwriters nummers en Kerstmuziek uit dezelfde genres, met o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé, Colbie Caillat en Amy Winehouse.

Wil je meer informatie? Mail dan naar sales@sublimefm.nl of neem telefonisch contact op via 030-3035444.

Sublime Streams is een samenwerking met The Music Marketeers.

Bericht achterlaten