Sublime FM is aanwezig op het Chocoa Festival

Kun jij je een wereld zonder chocolade maar moeilijk voorstellen? Begrijpelijk, wij ook niet! Tijdens het Chocoa Festival kun je fairtrade chocolade proeven bij meer dan 50 stands en genieten van Sublime FM door de speakers!

Chocoa wil de productie en consumptie van fairtrade chocolade verhogen. Chocoa vindt het belangrijk dat cocao wordt geproduceerd onder goede ecologische en sociaal-economische omstandigheden. De Nederlandse overheid heeft een verdrag getekend waarin staat dat er vanaf 2025 alleen nog maar fairtrade chocolade verkocht mag worden in Nederland. Op dit moment is nog maar 20% van de cocaoproductie fairtrade. Door chocoladefans en stakeholders samen te brengen hoopt Chocoa dit te veranderen. 

Op 4 en 5 februari vindt de handelsbeurs voor bedrijven plaats. Hier zullen cacaoboeren, cacaoproducten en cacaoprofessionals aanwezig zijn om zo de cacaoketen in te korten en meer markt te maken van duurzame chocolade. Het festival voor chocoladefans vindt plaats op 6 en 7 februari in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Op beide evenementen kun je genieten van Sublime FM muziek op de achtergrond. We hopen je daar te zien!

[De winactie is voorbij]

Bericht achterlaten