Naast de reguliere radiocampagnes kun je bij ons terecht voor mediapartnerships, acties binnen de programmering, inhoudelijke of muzikale invulling op events en andere creatieve concepten. We zoeken naar originele manieren om een merk of product onder de aandacht te brengen en te combineren met onze fresh jazzy sounds. Interesse voor een op maat gemaakt concept voor jouw onderneming? Neem contact op met sales@sublimefm.nl

Een voorbeeld een eerder uitgewerkte case:

SWINCKELS’ SUNDAY AFTERNOON
Adverteerder: Swinckels’
Middelen: Event, non-spot
Doelgroep: AB1 20-49 jaar
Doelstelling: de naamsbekendheid van Swinckels’ moest vergroot worden en het merk moest meer lading krijgen. Op verschillende horecalocaties van Swinckels in Nederland heeft Sublime FM iedere laatste zondag van de maand de Swinckels’ Sunday Afternoon georganiseerd. Een middag genieten van een live optreden van een jazz, soul of funk artiest en een DJ onder het genot van Swinckels’ pilsener. De toegang was gratis. In 2013 werd ook het radioprogramma Swinckels’Sunday Afternoon aan het concept toegevoegd, dat tijdelijk live is uitgezonden vanaf Utrecht Centraal Station.

Invulling: 
– Audioboards, promo’s en radiospots
– Promotie via Facebook, Twitter en Sublimefm.nl en Sublime FM specials.
– Items in de Sublime FM nieuwsbrieven
– Swinckels’ Sunday Afternoon was op de volgende locaties: The Harbour Club in Amsterdam, Bel Ami in Bussum, Anverse in Tilburg, Grand Café Grote Markt in Den Haag en Theater Gooiland in Hilversum
– Live muziek o.a. van Candy Dulfer, Sven Hammond Soul, Giovanca, Rilan & The Bombardiers en Sherry Dyanne. Voor en na het hoofdoptreden verzorgde een Sublime FM DJ het entertainment.
– In april en mei 2013 werd het radio- programma live gepresenteerd vanuit de tijdelijke radiostudio op Utrecht Centraal met optredens van talentvolle jazzy bandjes.

Resultaat: 
– 9 live edities van de Swinckels’ Sunday Afternoon door het hele land, met gemiddeld 150-200 bezoekers.
– 52 radiouitzendingen Swinckels’ Sunday Afternoon op Sublime FM met gemiddeld 40.000 luisteraars per uitzending, waarvan 8 live uitzendingen met bezoekers vanaf de Sublime FM studio op Utrecht Centraal Station, met optredens van verschillende opkomende bands.


WK HOCKEY

Adverteerder: Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB)
Middelen: Event, non-spot, online
Doelgroep: 
Hockeyend Nederland
Doelstelling: tijdens het WK Hockey in 2014 heeft Sublime FM op het hockeyterrein naast het Kyocera stadion in Den Haag gezorgd voor de muzikale invulling van het evenement. Zorgen voor sfeer en samenhorigheid, want sport verbroedert, maar muziek nog veel meer.
Invulling:
– Audioboards, promo’s en de WK Hockey Updates op Sublime FM
– WK Hockey updates op Sublime FM van maart t/m mei 2014
– Promotie via Facebook, Twitter en sublimefm.nl
– Items in de Sublime FM nieuwsbrieven
– The Sublime FM Music Lounge op het hockeyterrein met live muziek en de Tafel van de Vooruitgang
– Verder liepen we op het hockeyterrein rond met een camera, waar we bezoekers, spelers en coaches interviewde voor extra content en informatie over Nederland hockeyland.

Resultaat: het WK Hockey trok in 16 dagen 289.000 bezoekers die genoten hebben van de live muziek in de Sublime FM Music Lounge en de Sublime muziek op het hockeyterrein. Op de zender heeft Sublime FM ruim 300.000 luisteraars op de hoogte gehouden van de sfeer op het WK Hockey, de uitslagen en achtergrond informatie en interviews met spelers en coaches.