Kandace Springs speelt met Metropole Orkest in intieme setting

Een intieme concertervaring met het 50-koppig Metropole Orkest? Jazeker! Bij de ‘Metropole Session’ kan een klein publiek van muziekliefhebbers (slecht 250 stoelen per sessie) een exclusieve concertervaring opdoen bij het Metropole Orkest. Als bezoeker zit je extra dicht op het Metropole Orkest en zit je in plaats van op een tribune in, rondom of achter het orkest. Na het succes van de eerste Metropole Session met Kovacs zal op 9 mei Kandace Springs te gast zijn.

Kandace Springs komt op uitnodiging van Jules Buckley naar Hilversum voor dit speciale concert. Kandace werd door Prince een ware sensatie genoemd. Wat Jules betreft is ze de grootste rijzende ster van dit moment: “She is a rare breed, an amazing singer with incredible stage presence.”

Metropole Orkest en Kandace spelen bij de Metropole Session voornamelijk nummers van haar debuutalbum ‘Soul Eyes’. Het publiek kan een mix van jazz, soul en een klein beetje country verwachten. De openbare verkoop is gestart, tickets zijn te koop via Ticketmaster.

Bericht achterlaten