Sublime lanceert ochtendshow Sublime Sunrise gepresenteerd door Sander de Heer

Een dagelijkse boost positiviteit en funk, soul en jazz. Vanuit je bed, via het ontbijt, vol energie je dag in met de nieuwe ochtendshow van Sublime: Sublime Sunrise, gepresenteerd door Sander de Heer! 

Sublime Sunrise staat garant voor een positieve start van iedere dag. Muziek staat centraal, met veel lekkere funk, soul en jazz. Maar ook de dagelijkse actualiteit en bijzonder nieuws dat inspireert komen uiteraard voorbij.

Sublime Sunrise is vanaf 20 augustus iedere werkdag tussen 7 en 9 uur te horen.

9 thoughts on “Sublime lanceert ochtendshow Sublime Sunrise gepresenteerd door Sander de Heer

 1. Sylvia

  Ik luister al jaren naar Sublime, maar vind deze ochtendshow juist geweldig! Ik switchte voorheen nog wel eens naar een nieuwszender om op de hoogte te blijven, maar daarna weer terug en nu heb ik alles in 1. Top!

 2. Carlijn

  Beste Robert-Jan,
  We snappen dat het even een omschakeling is om niet meer naar non-stop muziek te luisteren. We willen met de ochtendshow echter net een beetje meer beleving kunnen brengen. Muziek blijft echter wel centraal staan. Hopelijk geef je het een kans!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 3. Robert-Jan

  Zo jammer dit! Jullie hebben een mooi concept, lekkere muziek, geen geneuzel. Als ik nieuws wil zijn er genoeg zenders en sites die dat brengen. Doet afbreuk dit aan het unieke concept en karakter van Sublime. Hoop maar dat het een experiment is wat snel is afgelopen, dan ga ik zeker weer luisteren.

 4. Carlijn

  Beste Jeroe,
  Dank voor je reactie. Muziek blijft natuurlijk het belangrijkste, hopelijk wil je het een kans geven!
  Groet, Carlijn – Sublime.

 5. Carlijn

  Beste Bibi,
  Dank je voor het bericht. We zetten het verzoek door aan onze muziekprogrammeur en zullen Sander de groetjes van je doen.
  Groet, Carlijn – Sublime.

 6. Jeroen de Haas

  Ik vind het ook heerlijk om non-stop sublime muziek te luisteren…niets ten nadele van Sander, heeft een hele prettige stem, maar ben bang dat ik in de ochtend terug moet naar spotify….

 7. Bibi Beckers

  Heij oud klasgenootje van Jeanne d arc college Maastricht, Beste Sander,

  ..zou je Kayuta Hill van Partner (Limburgse popgroep jaren 70) willen draaien ter nagedachtenis van mn vader. Pierre Beckers Bassist van partner,…. zou top zijn dank je lieve groet Bibi Beckers

 8. Astrid Schippers

  Goeiemorgen!
  Ik heb genoten vanmorgen! Wat heerlijk om weer een ochtendshow te hebben waar ik naar uit kan kijken! Én vooral, waar ik met plezier naar luister natuurlijk!

 9. Joris West

  Heerlijk om ‘s morgens en ‘s middags met non-stop muziek naar en van je werk te rijden. Dat is voor mij een bewuste keuze. Niets ten nadele van de kwaliteit van Sander, maar ik wil muziek en geen praatjes. Geen quasi ‘actualiteiten’ met berichten die beginnen met ‘het AD meldt’. Helaas voor mij alleen nog muziek op weg naar huis…..