Sublime Sound: Nobody But Me van Michael Bublé

De Sublime Sound van deze week is de nieuwe single van Michael Bublé: ‘Nobody But Me’!

Naast een nieuwe single heeft de Canadese zanger ook een nieuwe film die op 25 september in de bioscopen draait. Wil jij bioscoopkaartjes winnen? Lees dan snel verder. 

Na drie jaar brengt de Canadese multi-grammy en multi-platina award winnaar Michael Bublé op 21 oktober zijn negende studio album uit, getiteld ‘Nobody But Me’. Op het album zijn bijdrages van onder meer Meghan Trainor en Black Thought (van The Roots) te horen. Het album is al te reserveren via Bol.com.

Bublé zegt het volgende over zijn nieuwe album: “Ik weet niet of ik ooit zoveel plezier heb gehad tijdens het werken aan een album als bij deze. Het was vooral aangrijpend dat mijn band precies begreep waar ik naartoe wou met het album: om beter te klinken dan ooit te voren. Ook ben ik erg trots op de nieuwe nummers. De mogelijkheid om te co-producen bracht mij persoonlijk heel veel plezier.

Op 25 september is een film over Michael Bublé te zien in de Nederlandse bioscopen, genaamd: ‘Tour Stop 148’. Tijdens deze vertoning in de bios zie je de hoogtepunten van Michael’s uitverkochte To Be Loved Tour waar wereldwijd ruim 2 miljoen fans op af kwamen. De optredens zijn gefilmd met surround sound: met het grote doek in de bios is het dus op de eerste rij genieten van nummers als Home, Haven’t Met You Yet, Cry Me A River en Feelin’ Good. Ook zie je nooit eerder vertoonde beelden!

Wil jij hier bij zijn in Almere, Emmen, Zoetermeer, Enschede, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht of Breda? Vul dan snel het contactformulier hieronder in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

One thought on “Sublime Sound: Nobody But Me van Michael Bublé

  1. Joan Hawker

    Ik ben na een scheiding onze oude slaapkamer aan het omtoveren tot mijn eigen slaapkamer. Ik houd niet van televisie op de kamer, maar wel van muziek. De radio zou dus goed van pas komen.

Bericht achterlaten