Sublime To Go Weekendtips

Elke week licht Sublime FM de leukste festivals, concerten en andere evenementen voor je uit. Deze week onder meer, Zomeravond Cinema, Pukkelpop, Lowlands, Haarlem Jazz Festival en het Amsterdam Makers Festival. Lees snel verder!

Na het gigantische succes van de afgelopen twee edities presenteert Paleis Soestdijk van woensdag tot en met zaterdag weer de Zomeravond Cinema, een buitenbioscoop in de paleistuin. Aan de vijverrand van de zonovergoten Paleistuin staat één van de grootste Airscreens van Europa. Voor en na de film kun je genieten van onze fresh jazzy sounds. 

Net over de grens in België kun je naar een van de grootste festivals van Europa: Pukkelpop! Op het vierdaagse festival kun je genieten van optredens van onder meer Rihanna, Anderson .Paak, Izzy Bizu en Jamie Lidell.

Op het Lowlands festival in Biddinghuizen kun je Kamasi Washington, James Blake, Jamie Woon, Tom Odell en nog veel meer andere te gekke artiesten aanschouwen. 

Heb je zin in een weekendje jazz? Ga dan naar het gratis toegankelijke Haarlem Jazz Festival en zie onder meer Sabrina Starke, Caro Emerald en Shirma Rouse live!

Op het Marineterrein in Amsterdam vind dit weekend het Amsterdam Makers Festival plaats. Het doel van het festival is om meer dan 100 makers in contact te brengen met het grote publiek en elkaar, om te inspireren en te laten zien hoe leuk en nuttig ‘maken’ is. Naast maker-stands en workshops op het gebied van Virtual Reality, Crafts, Local Food Makers, Stop Motion Movie Making en Upcycling, zijn er verschillende sprekers aanwezig, waaronder Theo Ploeg, Jalila Eassaidi en Frank Alsema. Ook kun je genieten van de fresh jazzy sounds van Sublime FM! 

Benieuwd wat er nog meer te doen is? Kijk hier voor alle Sublime To Go tips

Bericht achterlaten