Sublime Weekendtips

Elke week licht Sublime FM de leukste festivals, concerten en andere evenementen voor je uit. Zo vind dit weekend het Into The Great Wide Open festival plaats op Vlieland en speelt Sherry Dyanne in het Vondelpark Openluchttheater. Lees snel verder en kom meer te weten over deze leuke evenementen.

Schermafbeelding 2016-09-01 om 13.03.19Into the Great Wide Open is een meerdaags muziekfestival dat van 1 tot en met 4 september plaatsvindt op Vlieland. Into The Great Wide Open is een driedaags popfestival dat naast muziek ook aandacht besteedt aan beeldende kunst, film en natuur. Het festival richt zich op de cultuurliefhebber (met of zonder kinderen) die op zoek is naar meer diepgang, rust, natuur en diversiteit. Het festival heeft een camping beschikbaar waar de gasten gedurende het festival kunnen slapen. Jalen N’Gonda, Jungle By Night, Rag’N’Bone Man, Remy van Kesteren e.v.a. maken hun opwachting.

Sherry DyanneSoul- en jazzzangeres Sherry Dyanne heeft een bijzondere gave. Ze raakt je met haar authentieke en pure stemgeluid. Artiesten als Sheila E., Candy Dulfer, Michael Franti, Alain Clark en Trijntje Oosterhuis hebben het van dichtbij mogen meemaken: als Sherry zingt maakt ze iets bij je los. En niet alleen bij artiesten; ook bij het grote publiek, Niet voor niets zong ze voor een uitverkochte zaal op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam en Curacao en horen we haar regelmatig op TV en radio. Zondag 4 september speelt ze in het Vondelpark Openluchttheater

Benieuwd wat er binnenkort nog meer te doen is? Kijk hier voor alle Sublime Weekendtips

Bericht achterlaten