Sublime Weekendtips

Elke week licht Sublime FM de leukste festivals, concerten en andere evenementen voor je uit. Zo zijn er dit weekend onder meer de Uitmarkt, Otis Redding III in de North Sea Jazz Club en Lekker Laren. Lees snel verder en kom meer te weten over deze leuke evenementen.

UitmarktOok dit jaar is de Uitmarkt, de jaarlijkse landelijke opening van het culturele seizoen, weer te vinden in het centrum van Amsterdam. Het programma biedt een dwarsdoorsnede van de podiumkunsten, maar ook disciplines als literatuur, museale kunsten, film en nieuwe media komen aan bod. Artiesten die zullen optreden zijn onder meer Steffen Morrison, Kim Hoorweg, Yuri Honing, CaboCubaJazz, Jeangu Macrooy, Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Rilan & The Bombardiers en Sven Hammond & Red Limo String Quartet samen met artiesten als Niels Geusebroek, Lisa Lois, Sarah-Jane en Shirma Rouse. 

Otis

Zaterdag komt een van de zoons van de legendarische soulzanger Otis Redding, Otis Redding III, naar de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Tijdens zijn concert in de club wordt hij bijgestaan door de negenkoppige begeleidingsband The Grandmother B Legacy. Samen spelen ze eigen nummers van Otis Redding III zoals ‘Leaving Me’ en natuurlijk de klassiekers van zijn vader.

 

Van donderdag t/m zondag kun je in Laren genieten van Lekker Laren. Hét culinaire festival van het Gooi enomstreken. Bezoekers kunnen op ontspannen wijze genieten van vrijwel alle wereldkeukens en kookstijlen, kennis maken met (nieuwe) unieke horeca- aanverwanten en lifestyle producten, kookpresentaties bijwonen en zelf deelnemen aan diverse workshops onder leiding van top-chefs. Op vrijdag kun je genieten van Sublime FM DJ Quame, Adani & Wolf ft. Lex Empress.

Benieuwd wat er binnenkort nog meer te doen is? Kijk hier voor alle Sublime Weekendtips

Bericht achterlaten