Een unieke middag voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven

Hoe kun je bijdragen aan een mooiere wereld en tegelijkertijd financieel het spel op het hoogste niveau meespelen? Business Leaders en Sublime FM organiseren op 5 september een unieke middag voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven in het prachtige Eye Film Museum, met de documentaire ‘Down to Earth’ als rode draad binnen de bijeenkomst.

Inmiddels weten we allemaal dat de wereld radicaal aan het veranderen is door een tsunami van zich exponentieel ontwikkelende technologie. Maar wat is daarbinnen een zingevend toekomstperspectief voor de mensheid, leiderschap en business?

We bekijken ‘Down to Earth’, en gaan in gesprek met maker Rolf Winters over de betekenis van de film voor leiderschap en organisaties.
Op zoek naar een nieuw perspectief en zingeving trok Rolf Winters met zijn vrouw en drie kinderen vijf jaar lang rond de wereld op zoek naar de verborgen Wisdom Keepers. Ze leefden bij verschillende volksstammen op alle continenten. Dit alles legden ze vast op film waaruit de indrukwekkende documentaire ‘Down to Earth’ is ontstaan. Een documentaire die dit jaar al meer dan 130.000 bioscoopbezoekers in hun hart heeft geraakt en vele levens heeft veranderd. De film wordt inmiddels veelvuldig ingezet binnen opleidingsinstituten en binnen bedrijven die serieus zijn over hun maatschappelijke relevantie en footprint.

Gun jezelf een inspirerende interactieve middag over de echte vragen van deze tijd. 

PROGRAMMA DINSDAG 5 SEPTEMBER:
13:00 – 13:30 Inloop
13:30 – 14:00 Welkom en keynote ‘The era of Purpose’
(Joel aan ’t Goor, CEO Business Leaders)
14:00 – 15:30 Filmvertoning (in Dolby Surround)
15:30 – 16:00 Q&A met filmmaker Rolf Winters
16:00 – 16:30 Pauze
16:30 – 17:00 Keynote ‘Wisdom-based Leadership en de disrupters van morgen’ (Rolf Winters)
17:00 – 18:00 Dialoog met publiek
18:00 – 19:00 Afsluiting met hapje en drankje

Koop je tickets hier.

Bericht achterlaten