Win tickets voor het dinerconcert van Jazzanova!

Wie het eclectische collectief Jazzanova live heeft gezien, weet hoe magisch hun optredens zijn. Wie ze niet heeft gezien, zal de kans snel moeten grijpen! Ze komen niet voor één, maar voor twee exclusieve concerten naar de North Sea Jazz club in Amsterdam. Lees verder, doe mee aan de actie, en maak kans op twee tickets, inclusief diner, voor één van de twee concerten van Jazzanova in de North Sea Jazz Club!


De creatieve duizendpoten uit Duitsland zijn al meer dan vijftien jaar actief in de nu jazz en downtempo scene. In de jaren 90 en begin 2000 maakten ze naam met producties, remixes, DJ optredens en eigen label Sonar Kollektiv. Jazz, house, chill out, latin jazz en broken beats, Jazzanova verkent genres, wordt ze meester en smelt ze samen. 

Met de komst van soulzanger en bassist Paul Randolph in 2009 is Jazzanova uitgegroeid tot een negenkoppige live band. In de afgelopen vijf jaar speelden ze hits als ‘Let Me Show Ya’ (video), ‘No Use’, ‘I Can See’ en het meest recente ‘Now There Is We’ op meer dan 150 podia, waaronder ook het North Sea Jazz Festival. Binnenkort dan eindelijk in de intieme setting van de club!

Jazzanova speelt op 22 en 23 september in de North Sea Jazz Club in Amsterdam. 

[deze actie is voorbij]

Bericht achterlaten