Win VIP-tickets én een overnachting voor Wine, Art & Jazz festival in Paleis Soestdijk

Tijdens het Hemelvaartsweekend (5-8 mei) wordt de prachtige tuin van Paleis Soestdijk omgetoverd tot het Wine, Art & Jazz festival. Naast de vele jazz-acts, kun je ook genieten van de fresh jazzy sounds van Sublime FM! Wil jij VIP-kaarten inclusief een overnachting winnen?

WINE
De historische paleistuin met uitzicht over de prachtige vijver is volledig ingericht met wijnbarretjes waar je terecht kunt voor het proeven van een uitgebreide selectie van exclusieve kwaliteitswijnen. Wil je meer leren over wijn? Woon dan de speciale Riedel Masterclass bij.

ART
De tentoonstelling Kunstpark Soestdijk 2016 geeft een uniek overzicht van de moderne Nederlandse beeldhouwkunst van de laatste 50 jaar. Met werken van onder andere Klaas Gubbels, Marte Röling, Armando en Levi van Veluw.

JAZZ
Voor het terras van de werkkamer van prinses Juliana en prins Bernhard wordt een podium gecreëerd waar onder andere Deborah Carter, Sanna van Vliet Quartet, The Basily Gipsy Band, Bop This, Leo’s Drugstore, Saxotone Groove Mission en vele anderen, klassieke en moderne jazz live ten gehore brengen. Daarnaast kun je genieten van de fresh jazzy sounds van Sublime FM.

Wil jij kans maken op 2 VIP-kaarten inclusief consumpties, een Riedel masterclass én overnachting met ontbijt? 

Mail dan naar actie@sublimefm.nl en maak kans! Winnaars krijgen begin volgende week bericht.

3 thoughts on “Win VIP-tickets én een overnachting voor Wine, Art & Jazz festival in Paleis Soestdijk

  1. tim koolmees

    Nou hier ga ik zeker aan meedoen! Leuk zo’n Sublime-event op Paleis Soestdijk!

Bericht achterlaten